ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Για να κλειδώσει την πρώτη θέση

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει σήμερα το εμπόδιο του Ηρακλή (15:00, ΕΡΤ 3, LIVE: Panathinaikos24.gr), με σκοπό να κλειδώσει την πρωτιά.

Για να κλειδώσει την πρώτη θέση

Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη (15:00, ΕΡΤ3) και θα ψάξουν τη νίκη, που θα τους επιτρέψει να ανέβουν στο 18-2 και να «κλειδώσουν» την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Basket League.

Ο Όντεντ Κάτας δεν υπολογίζει στον Χάουαρντ Σαντ Ρος, ο οποίος πήρε άδεια για προσωπικό ζήτημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηρακλής έχει ελπίδες για τα πλέι-οφ, αφού βρίσκεται στο 7-13 και στον ίδιο αριθμό νικών με τον Άρη (7-14) και τον Ιωνικό (7-14).

Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές
Δημοσκοπικές εκπλήξεις: Το χειρότερο σενάριο για τη ΝΔ στις Ευρωεκλογές 7.307 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καρακατσούνης, Μπίκας και Μπακάλης.

Η βαθμολογία:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.