ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτά τα πρόσωπα είναι στο στόχαστρο των αρχών

Πού στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτά τα πρόσωπα είναι στο στόχαστρο των αρχών

Φύλλο και φτερό κάνουν οι αρχές τις επαφές και την αρθρογραφία του Γιώργου Καραϊβάζ. Ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης έπεσε νεκρός πριν από δέκα μέρες μετά από ενέδρα που τους είχαν στήσει έξω από το σπίτι του μέρα μεσημέρι.

Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλόνισε την κοινή γνώμη αλλά και τα δημοσιογραφικά γραφεία ενώ έκανε και τον γύρο του κόσμου με εκτενείς αναφορές σε ξένα ΜΜΕ.

Αναλυτικά εδώ

Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς!
Ανατροπή: Μυθική πρόταση σε Μάικ Τζέιμς! 255.951 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...