ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπόλονι: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» (vid)

Οι δηλώσεις του Λάζλο Μπόλονι για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το έδαφος που έχει χάσει ο Παναθηναϊκός, σχετικά με την Ευρώπη και αν μπορεί η ομάδα να καλύψει τη διαφορά: “Αρχικά η απάντηση είναι ναι, στο ποδόσφαιρο είναι τα πάντα δυνατά και εμείς είμαστε μια ποδοσφαιρική ομάδα”.

Τρομεροί οι Σπόραρ-Τσέριν στη νίκη της Σλοβενίας
Τρομεροί οι Σπόραρ-Τσέριν στη νίκη της Σλοβενίας 8.660 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει την ΑΕΚ, μπορεί να ελπίζει: “Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αυτό που προσπαθώ να κάνω από την πρώτη μέρα που ήρθα στο σύλλογο είναι να ηρεμήσω τα πράγματα. Δεν χρειάζεται τόσο πολύ να τονίζουμε τα πράγματα. Έχω μερικές φορές την αίσθηση, ότι θέλουμε να χορέψουμε πιο γρήγορα από τον ρυθμό της μουσικής. Κάναμε σημαντικές προσπάθειες. Είχαμε καλές και πάρα πολύ καλές περιόδους. Υπάρχουν στιγμές στο ποδόσφαιρο που και ο αντίπαλος κερδίζει ή υπάρχει και μια πτώση. Δεν είμαστε μηχανές. Είμαστε ένας σύλλογος που θέλουμε να κερδίσουμε και να σταθούμε στο ύψος μας. Όσον αφορά αυτό ξέρουμε το ύψος της ομάδας και μπορούμε να φτάσουμε πάλι σ’ αυτό το σημείο. Μπορώ να απαντήσω πως θα φτάσουμε σ’ αυτό το σημείο. Μπορώ επίσης να μιλήσω για τον δρόμο, αλλά μου είναι αδύνατον να σας πω πότε θα φτάσουμε σ’ αυτό το επίπεδο”.

Πως χαρακτηρίζει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ:“Η ερώτηση είναι σαν ένα μαχαίρι πίσω από το σβέρκο μου. Γνωρίζω το καθήκον μου. Κάνω το καθήκον μου κάνω αυτό που μπορώ. Δεν γνωρίζω αν είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος τελικός. Σας διαβεβαιώνω ότι δουλεύουμε και προσπαθούμε να κάνουμε το μάξιμουμ. Αυτή είναι η ζωή μας! Προσπαθώ να αποφύγω από την πρώτη φορά που ήρθα εδώ τέτοιες ερωτήσεις. Αυτό δεν έχει να κάνει με την φιλοδοξία και τη θέληση μας. Είχα την τύχη να είμαι και εγώ πρωταθλητής. Γνωρίζω και εγώ την ιδιαίτερη γεύση που δίνουν οι μεγάλες νίκες και προς τα έχει θέλω να πάω”.

Αν πρέπει να αλλάξει κάτι ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ: “Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της ΑΕΚ;Είμαστε και λίγο κουτσουρεμένοι λόγω της απουσίας 2-3 παικτών. Ευτυχώς ο Πούγγουρας επιστρέφει, δυστυχώς ο Μαουρίσιο δεν παίζει. Ξέρουμε τόσο ο Σανκαρέ όσο και ο Νιάς επανέρχονται, είναι στον δρόμο της επιστροφής. Θεωρώ ότι όλα αυτά θα μας δώσουν καλές απαντήσεις, υπάρχει ικανοποίηση στην ομάδα”.

Τρομεροί οι Σπόραρ-Τσέριν στη νίκη της Σλοβενίας
Τρομεροί οι Σπόραρ-Τσέριν στη νίκη της Σλοβενίας 8.660 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κάνε subscribe στo Youtube κανάλι του PANATHINAIKOS24

close