ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τελικός Ευρώπης στο ΟΑΚΑ»

Πώς να μη σκέφτεσαι τον Χιμένεθ; Ο Μπόλονι πληρώνει τις... ελπίδες. Εκεί θα κριθεί ο νικητής στο ματς του ΟΑΚΑ.

«Τελικός Ευρώπης στο ΟΑΚΑ»

Στο ΟΑΚΑ απόψε θα παιχτεί μια θέση στο επόμενο Conference League. Ένας «τελικός»  που αν τον κερδίσει η ΑΕΚ θα έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο της επόμενης σεζόν και θα κλείσει οριστικά «εντός συνόρων» τον Παναθηναϊκό και για την περίοδο 2021-22. Η ομάδα του Μπόλονι έχει μόνο μία ελπίδα για να μείνει ζωντανή: να νικήσει την Ένωση και να πάει για αποτέλεσμα και στην Τούμπα την Κυριακή.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.