ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Οριστικό: Πότε ανοίγουν εστιατόρια και καφετέριες!

Ανατροπή δεδομένων!

Οριστικό: Πότε ανοίγουν εστιατόρια και καφετέριες!

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση των ειδικών για τα επόμενα βήματα της άρσης του lockdown, με την τελευταία εξέλιξη να θέλει τους επιστήμονες να δίνουν το πράσινο φως για άνοιγμα της εστίασης.

Οπως όλα δείχνουν, από τη Δευτέρα του Πάσχα, 3 Μαΐου η εστίαση σηκώνει ρολά, με τα εστιατόρια και τις καφετέριες να βγάζουν τα τραπεζάκια έξω και να ετοιμάζονται να υποδεχθούν τους πελάτες.

Την ίδια ώρα, οι λοιμωξιολόγοι εμμένουν στην απόφασή τους να μην ανάψουν το πράσινο φως για την μετακίνηση από νομό σε νομό ενόψει του Πάσχα, ενώ εξετάζεται και η πρόταση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για τις ώρες που θα λειτουργούν οι ιεροί ναοί την Μεγάλη Εβδομάδα.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: ethnos.gr 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.