ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πάσχα: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 και τραπέζι έως 12 άτομα

Τι εισηγούνται οι λοιμωξιολόγοι.

Πάσχα: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 22:00 και τραπέζι έως 12 άτομα

Στις τελικές εισηγήσεις τους για το πώς θα κάνουμε φέτος Πάσχα προχώρησαν οι λοιμωξιολόγοι. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του ethnos.gr, οι λοιμωξιολόγοι εισηγήθηκαν ότι κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 22:00 και όχι από τις 21:00.

Ακόμη, κατέληξαν στο ότι από τη Δευτέρα του Πάσχα, δηλαδή από τις 3 Μαΐου, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύει από τις 23:00. Στο ερώτημα τώρα για το πώς θα κάνουμε τραπέζι του Πάσχα, οι ειδικοί εισηγήθηκαν ότι το πασχαλινό τραπέζι στους εσωτερικούς χώρους, δηλαδή σε σπίτια, θα γίνεται μόνο με δύο οικογένειες, δηλαδή έως 9 άτομα σε κλειστούς χώρους και έως 12 άτομα σε εξωτερικούς χώρους.

Στο ερώτημα για το πότε θα ανοίξει η εστίαση, οι ειδικοί εισηγήθηκαν να ανοίξει η εστίαση στις 3 Μαΐου, δηλαδή να λειτουργήσουν τα καφέ και τα εστιατόρια μόνο σε εξωτερικούς χώρους και με πολύ αυστηρά μέτρα. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μετακινήσεις εκτός νομού θα επιτραπούν από τις 14 Μαΐου.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 60.842 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή:ethnos.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...