ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Προς πώληση τα επετειακά προϊόντα για το «έτος Γουέμπλεϊ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως τίθενται προς πώληση τα προϊόντα για το «έτος Γουέμπλεϊ».

Παναθηναϊκός: Προς πώληση τα επετειακά προϊόντα για το «έτος Γουέμπλεϊ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως τίθενται προς πώληση τα προϊόντα για το «έτος Γουέμπλεϊ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Το «Έτος Wembley» έχει πλέον τη δική του συλλογή προϊόντων! Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ετοίμασε και παρουσιάζει μια μοναδική συλλογή αποκλειστικά αφιερωμένα στα 50 χρόνια από την κορυφαία στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο, τη συμμετοχή του Τριφυλλιού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στις 2 Ιουνίου 1971 στο Wembley του Λονδίνου με αντίπαλο τον σπουδαίο Άγιαξ.

Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων σχεδιάστηκε με αποκλειστικό γνώμονα να κρατήσει ζωντανή τη συλλογική μνήμη. Μέσα από μια ευρεία γκάμα (από είδη ρουχισμού και αναμνηστικά έως αξεσουάρ) ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού θα έχει την ευκαιρία να διατηρήσει για πάντα την ιστορική αυτή διαδρομή. Παράλληλα, προσφέρει τη δυνατότητα για πολλά διαφορετικά είδη δώρων.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.864 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συλλογή έχει συλλεκτικό χαρακτήρα διότι θα διατίθεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο www.50yearswembleystore.gr και φυσικά στο e- shop (www.paofc.gr).»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.