ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξεκάθαρος ο Καρλίτος: «Χαρίσαμε το δεύτερο ημίχρονο»

Ο Καρλίτος στάθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ.

Ξεκάθαρος ο Καρλίτος: «Χαρίσαμε το δεύτερο ημίχρονο»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Μου αφήνει μια άσχημη γεύση το ματς. Δεν είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Θα μπορούσα να βρω μια δικαιολογία για να πω γιατί ισοφαριστήκαμε στο τέλος. Δεν θα το κάνω όμως. Κατά την άποψή μου χαρίσαμε το δεύτερο ημίχρονο. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη. Αν ισοφαρίζεις εσύ στο τέλος είσαι ικανοποιημένος, αλλά όταν συμβαίνει το αντίθετο, είναι ένας βαθμός που δεν εξυπηρετεί πολύ. Δεν είμαι ευχαριστημένος με τον βαθμό. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και τη δουλειά μας, αλλά είμαι στενοχωρημένος και εκνευρισμένος για αυτή την ισοπαλία που ήρθε στο τελευταίο λεπτό»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.