ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ BLOG

Θλίψη, δεν πάει άλλο!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την θλιβερή εικόνα του Παναθηναϊκού που μοιάζει να ζει ένα ατελείωτο μαρτύριο.

Θλίψη, δεν πάει άλλο!

Τελικό σκορ 1-1 στο ΟΑΚΑ με γηπεδούχο την ΑΕΚ που ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό. Οποιος δεν έχει δει το ματς θα πει, «κρίμα, δέχθηκε η ομάδα την ισοφάριση στο τέλος». Οποιος φίλος του Παναθηναϊκού έχει δει το παιχνίδι νιώθει θυμό, οργή και ντροπή. Δεν ξέρω αν ντρέπονται αυτοί, που είναι στον Παναθηναϊκό, αλλά θα έπρεπε με την εικόνα, που παρουσιάζει η ομάδα στα play off.

Χθες στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βρήκε ένα γκολ από το πουθενά με ένα γκολ, που πέτυχε ο κορυφαίος του παίκτης Ιωαννίδης από σέντρα του Καρλίτος(βρήκε η μπάλα στον Λόπεθ) . Από κει και πέρα επιθετικά το απόλυτο μηδέν. Αντε και μία κεφαλιά του Καρλίτος ,από φάουλ του Χουάνκαρ και αυτό ήταν όλο. Η ΑΕΚ χωρίς να κάνει κάτι φοβερό είχε την μπάλα και προσπαθούσε και ο Παναθηναϊκός αμυνόταν, Ας πούμε, ότι στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα ήταν υποφερτή. Στο δεύτερο ημίχρονο αυτό, που είδαμε είναι ντροπή για τον σύλλογο.

Τέτοιον Παναθηναϊκό σαν αυτόν, που βλέπω ειδικά στα δεύτερα ημίχρονα έχω χρόνια για να δω. Ότι έγινε με τον Αρη, έγινε και με την ΑΕΚ. Νόμιζες, ότι ο Παναθηναϊκός έπαιζε στο Καμπ Νου και όχι στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες δεν μπορούσαν να αλλάξουν δεύτερη πάσα και έδιωχναν όπου νάναι. Ο Σάνκαρε περπάταγε, αλλά ο Μπόλονι….ξύπνησε για να τον κάνει αλλαγή στο 69 και να βάλει στο γήπεδο ποιον; Τον άλλον περιπατητή, τον Αγιούμπ. Αποφάσεις, που δείχνουν, ότι ο Μπόλονι έχει εμμονές και δεν μπορώ να καταλάβω τι του έχει κάνει αυτό το παλικαράκι ο Μπουζούκης, πουν τον έχει αφήσει στην άκρη του πάγκου και βάζει τους …τουρίστες και τους μισθοφόρους.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.318 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κανένα επιθετικό σχέδιο, καμία δημιουργία, αλλά άμυνα, άμυνα, άμυνα . Ε στο τέλος ήρθε το 1-1, αλλά η εικόνα της ομάδας στο τέλος ένιωθες, ότι ήταν σαν να έχασε 4-1. Κρίμα για τον Αλεξανδρόπουλο και τον Ιωαννίδη, που έκαναν ένα καλό παιχνίδι, αλλά είδαν ότι πήγε στράφι. Ευρώπη; Πλάκα κάνουμε. Οι πέντε βαθμοί διαφορά μοιάζουν με 15 με την εικόνα, που δείχνει η ομάδα. Οποτε δεν υπάρχει η πιθανότητα να καλυφθεί η διαφορά.

Φυσικά, για την διαφαινόμενη μη έξοδο στην Ευρώπη(μαύρη στιγμή) την ευθύνη έχει ο Αλαφούζος με τις λάθος αποφάσεις, που πήρε το περασμένο καλοκαίρι και οι άνθρώποι, που άκουσε και τον πήραν στον λαιμό του. Από κει και πέρα η πορεία απέδειξε, ότι παροδικά μετά την κάλυψη της διαφοράς από την τετράδα ο Μπόλονι είναι ανεπαρκής και δεν μπορεί να περιμένεις κάτι να αλλάξει. Η Ευρώπη τελείωσε και τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια μοιάζουν με μαρτύριο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, που δεν αντέχει άλλο αυτό ,που βλέπει και χάνει την υγεία του.

Το ξαναλέω, όχι άλλα λάθη το καλοκαίρι. Από τώρα πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για έναν καλό προπονητή με σχέδιο, που να αρμόζει στον Παναθηναϊκό και όχι με σχέδιο ταμπούρι κακής ποιότητας, αλλά και με στελέχωση από άτομα, που πονάνε τον σύλλογο και ξέρουν ποδόσφαιρο. Αλλιώς, άλλη μία χρονιά θα χαθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.