ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Εικόνα-ντροπή για τον Παναθηναϊκό – Έφερε ισοπαλία κι ένιωθες σαν να έφαγε… 4 γκολ»

Την εμμονή του Λάσλο Μπόλονι σε μια τακτική που αδικεί το ρόστερ του Παναθηναϊκού και δημιουργεί καταθλιπτική εικόνα, όπως αυτή μετά το γκολ της ΑΕΚ, καυτηρίασε στον bwinΣΠΟΡ ο Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Εικόνα-ντροπή για τον Παναθηναϊκό - Έφερε ισοπαλία κι ένιωθες σαν να έφαγε… 4 γκολ»

Την αγωνιστική συμπεριφορά του Παναθηναϊκού στο β’ ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ σχολίασε με αιχμηρό τρόπο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά τελείωσε ντέρμπι του «τριφυλλιού» με ισοπαλία και είχες την αίσθηση ότι… έχει φάει τέσσερα γκολ.

Αφού χαρακτήρισε λοιπόν την εικόνα της ομάδας καταθλιπτική και ντροπιαστική, σημείωσε ότι έκανε τον αντίπαλο να μοιάζει Μπαρτσελόνα ή Μάντσεστερ Σίτι.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τόνισε, δε, ότι το ρόστερ δεν είναι τόσο κακό για να κάθεται η ομάδα πίσω και απλώς να περιμένει το… μοιραίο και έκανε την εκτίμηση ότι με αυτή την τακτική η κατάσταση για τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου είναι μη αναστρέψιμη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...