Το θύμα αναγνωρίστηκε ως η 51χρονη Νισέλ Tόμας. Η γυναίκα δέχτηκε την άγρια επίθεση χθες, Τετάρτη, στις 13.00, ενώ πήγαινε να μπει σε κατάστημα.

Το βίντεο καταγράφει το θύμα να περπατά και να σπρώχνει την πόρτα και από πίσω της να έρχεται τρέχοντας η δράστρια κρατώντας όπλο το οποίο ακουμπά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και πυροβολεί.

Η δράστρια είναι η 38χρονη Λατίσα Μπελ. Οι δύο γυναίκες φέρεται να είχαν σχέση και είναι άγνωστο για ποιον λόγο χώρισαν. Η αστυνομία ερευνά το κίνητρο της εκτέλεσης αν και αποδίδεται σε πιθανή φιλονικία τους.

Στα εννέα δευτερόλεπτα που διαρκεί το βίντεο καταγράφεται η επίθεση και ολοκληρώνεται τη στιγμή που το θύμα πέφτει στο έδαφος μετά τον πυροβολισμό. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου πέθανε.

Τι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες

Οι αυτόπτες μάρτυρες έμειναν σοκαρισμένοι από το περιστατικό που συνέβη μέσα στο φως της μέρας ενώ πρόκειται για μια φιλήσυχη γειτονιά. “Δουλεύω εδώ 12 χρόνια, ποτέ δεν είδα κάτι τέτοιο” είπε ένας ταμίας σε κατάστημα.

“Είναι τρομακτικό, αν η σφαίρα δεν την είχε χτυπήσει μπορεί να ήμουν εγώ το θύμα” είπε ο 57χρονος Μοχάμετ Αλί, που είπε ότι άκουσε έναν πυροβολισμό και ήξερε ότι προερχόταν από όπλο.

Έτρεξε έξω και είδε μία γυναίκα πεσμένη ανάσκελα στο πεζοδρόμιο με μία τρύπα πάνω από τα μάτια της και αίμα να τρέχει από εκεί.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS