ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πανταλέων: «Πολύ τιμητική η πρόταση του Παναθηναϊκού- Να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν» (vid)

Ο Σωτήρης Πανταλέων μίλησε στο ΟΠΑΠ GAME TIME και αναφέρθηκε στο νέο του πόστο ενώ μίλησε και για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό και τα πλέι οφ.

Πανταλέων: «Πολύ τιμητική η πρόταση του Παναθηναϊκού- Να δικαιώσω αυτούς που με πίστεψαν» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο Πανταλέων:

Για το νέο του πόστο στον Παναθηναϊκό«Ήταν μία πολύ τιμητική πρόταση από τον Παναθηναϊκό και βρήκε έναν άνθρωπο για να αναλάβει αυτή την κρίσιμη θέση του τεχνικού διευθυντή. Νομίζω ότι πέρα από  την τιμή που μου έκανε για την προσφορά μου αυτά τα χρόνια. Θεωρώ ότι πιστεύει στις ικανοτητές μου να φέρω εις πέρας αυτό το πολύ δύσκολο έργο. Θέλω πολύ να τιμήσω με την δουλειά μου την πρόταση που μου έχει κάνει ο σύλλογος και να μπορέσω να πάω στο επόμενο επίπεδο τη δική μου καριέρα, αλλά και τον σύλλογο λίγο παραπέρα».

Για το αν παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο: «Τον παρακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στην Τούμπα: «Έχω δει ότι ο Παναθηναϊκός ενώ αποδίδει καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, στο τέλος δεν καταφέρνει να πάρει το αποτέλεσμα. Όπως είπες είναι ζωής και θανάτου γιατί έχει μια βαθμολογική απόσταση από τις θέσεις της Ευρώπης. Πιστεύω όμως ότι αν κάνει ένα καλό αποτέλεσμα στην δύσκολη έδρα της Τούμπας, μπορεί να ξαναμπει στο παιχνίδι, διότι σε κάθε αγωνιστική γίνονται ντέρμπι, καθώς όλοι παίζουν με όλους. Αν συνεχίσει να έχει αυτή την καλή απόδοση αλλά πάρει και αποτελέσματα στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ, θα καταφέρει να είναι στις θέσεις της Ευρώπης»

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ποια είναι η πρόβλεψη του: « Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει πάλι καλά, θα καταφέρει να πετύχει γκολ και να κρατήσει το αποτέλεσμα».

Για το ματς μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού: «Δεν  περίμενα ότι θα το έλεγα αυτό, αλλά πιστεύω ότι και θέλω να κερδίσει ο Ολυμπιακός, γιατί συμφέρει τον Παναθηναϊκό στη μάχη των πλέι οφ. Έχει αποδείξει ο Ολυμπιακός ότι είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες. Το δείχνουν και τα αποτελέσματα».

Για το Αστέρας Τρίπολης – Άρης: « Θεωρώ ότι επειδή έχω παρακολουθήσει πολλές φορές τον Αστέρα φέτος και τα προηγούμενα χρόνια, είναι μία ομάδα που έχει μια ποδοσφαιρική κουλτούρα πολύ καλή, παρά το γεγονός ότι είναι μια νέα ομάδα. Πιστεύω ότι όλες οι ομάδες δυσκολεύονται στο γήπεδο της».

Για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ: «Η κατάσταση είναι νομίζω αρκετά καλή σε σχέση με δύσκολες εποχές που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος. Έχουμε ξεκινήσει τον σχεδιασμό όλων των τμημάτων του συλλόγου και του τμήματος βόλεϊ από πολύ νωρίς. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολλά καλά αποτελέσματα τη νέα σεζόν».

Δείτε το βίντεο:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.