ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού – Σχεδόν απίθανο για Μπόλονι…»

Ακούστε όλα τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού από τον Διονύση Δεσύλλα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Δεσύλλας: «Η τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού - Σχεδόν απίθανο για Μπόλονι...»

Την εκτίμηση ότι ο Παναθηναϊκός είναι σχεδόν απίθανο να συνεχίσει με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο του και τη νέα σεζόν έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας. Μιλώντας στην εκπομπή «Αντεπίθεση», ο ρεπόρτερ του σταθμού για τα θέματα του «τριφυλλιού» τόνισε πως θεωρεί απίθανο οι «πράσινοι» να μείνουν με τον Ρουμάνο προπονητή στην τεχνική τους ηγεσία, ενώ στάθηκε εκ νέου στην τραγική εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «ήταν ίσως η χειρότερη εμφάνιση της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναϊκού»! Από εκεί και πέρα, και ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (25/04, 15:00), υπογράμμισε πως ένα θετικό αποτέλεσμα, πόσο μάλλον μια ενδεχόμενη νίκη, θα έδινε βαθμολογική ανάσα στην ομάδα και θα της τόνωνε το ηθικό ενόψει της συνέχειας, αφού, όπως είπε, «οι παίκτες δεν ζουν στον… Άρη. Ξέρουν και διαβάζουν τα σχόλια και τι γίνεται».

Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως «στόχος του Παναθηναϊκού είναι η Ευρώπη και όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτό το -5 από την 4η θέση, πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Διονύσης Δεσύλλας:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 22.333 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.