ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Η Ιωάννα Μαλέσκου με στολή oriental χόρεψε… καυτό χορό της κοιλιάς και όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα! (vid)

Ενα διαφορετικό κλείσιμο στην εκπομπή της έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου με στολή oriental χόρεψε... καυτό χορό της κοιλιάς και όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα! (vid)

Ενα διαφορετικό κλείσιμο στην εκπομπή της έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Love it εμφανίστηκε στον πλατό φορώντας μια στολή oriental χορεύτριας και χόρεψε έναν σέξι χορό της κοιλιάς.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε προλογίσει από την έναρξη της εκπομπής το θέμα για τον χορό της κοιλιάς και όπως φάνηκε φύλαγε για έκπληξη στους τηλεθεατές ότι θα χορέψει και η ίδια.

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Βέρτης – Ο λόγος!
Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Βέρτης – Ο λόγος! 301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ετσι χάρισε μοναδικά πλάνα στο τηλεοπτικό κοινό καθώς ενώ βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση με επαγγελματία χορεύτρια με φόντο τη θάλασσα της Σύρου, η Ιωάννα Μαλέσκου έδινε το δικό της ρεσιτάλ χορού.

Φυσικά οι συνεργάτες της έσπευσαν να σχολιάσουν πως η Ιωάννα Μαλέσκου ξέρει να λικνίζεται πολύ καλά υπό τους ήχους της ανατολίτικης μουσικής.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...