ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Σένκεφελντ

Οριστικά στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Παναθηναϊκός: Επέστρεψε ο Σένκεφελντ

Ο Ολλανδός προπονήθηκε ξανά με την ομάδα έπειτα από 12 ημέρες απουσίας, ξεπερνώντας το πρόβλημα τραυματισμού.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, παιχνίδι τακτικής και εξάσκηση στα τελειώματα.

Αποφόρτιση έκαναν οι Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, ασκήσεις στο γυμναστήριο λόγω κάκωσης στο ισχίο ακολούθησε ο Χουάνκαρ, αλλά φαίνεται ότι δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στον αγώνα.

Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους
Πάσα, τεχνική, τελειώματα: Πώς χαθηκε απ’ τον ΠΑΟ το δεκάρι που έκανε τους οπαδούς του να τρίβουν τα μάτια τους 5.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ατομικό πρόγραμμα σε πιο έντονο ρυθμό έκανε ο Χατζηγιοβάνης, που δεν προλαβάινει το ματς της Τούμπας, ενώ συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα ο Κουρμπέλης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.