ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιστρέφει η Ρόγκα στον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, η Πέννυ Ρόγκα είπε το «ναι» στην πρόταση του Παναθηναϊκού και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο της συμβόλαιο με το τριφύλλι.

Επιστρέφει η Ρόγκα στον Παναθηναϊκό!

Στα… πράσινα θα ντυθεί ξανά η διεθνής λίμπερο, Πέννυ Ρόγκα σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr.

Οι δύο πλευρές μίλησαν σήμερα και έφτασαν σε προφορική συμφωνία και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να πέσουν οι υπογραφές.

Η Πέννυ Ρόγκα είχε και άλλες προτάσεις στα χέρια της, ωστόσο τα συναισθήματά της για το τριφύλλι αλλά και οικογενειακοί λόγοι έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να απαντήσει θετικά στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η έμπειρη αθλήτρια που αυτές τις ημέρες βρίσκεται με την Εθνική ομάδα για προετοιμασία, ξεκίνησε τη προηγούμενη σεζόν στη Νάξο και τον Πανναξιακό, αλλά όταν η ομάδα των Κυκλάδων αποσύρθηκε από τη volley league γυναικών, μεταπήδησε στον Άρη όπου και ολοκλήρωσε τη σεζόν.

Με την προσθήκη αυτή ο Παναθηναϊκός δείχνει ότι και στο βόλεϊ Γυναικών τη νέα σεζόν θα έχει υψηλούς στόχους και προς αυτήν την κατεύθυνση λειτουργεί και ο νέος αγωνιστικός διευθυντής του τριφυλλιού Σωτήρης Πανταλέων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...