ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θέλει να μείνει στο «τριφύλλι» ο Περέα

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν, εξέφρασε ο Χουάν Περέα.

Παναθηναϊκός: Θέλει να μείνει στο «τριφύλλι» ο Περέα

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ της ομάδας τη νέα σεζόν, εξέφρασε ο Χουάν Περέα.

Ο Κολομβιανός σέντερ φορ, έχει παραχωρηθεί στο Βόλο με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό και μετά την ολοκλήρωση των play out, θέλει να επιστρέψει στους «πράσινους».

Οι Ρόκα-Πογιάτος είχαν αποφασίσει το περασμένο καλοκαίρι πως η ιδανική λύση για τον Περέα ήταν ένας δανεισμό σε άλλη ομάδα της Super League, ώστε να πάρει λεπτά συμμετοχής, καθώς αν έμενε στο «πράσινο» ρόστερ, δεν θα έπαιζε.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.567 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι μετά από συζητήσεις βρέθηκε η λύση της ομάδας της Μαγνησίας, όπου ο Περέα έπαιξε σε 22 ματς ως τώρα και πέτυχε 3 τέρματα.

Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία των play out ωστόσο, ο Κολομβιανός θα πρέπει να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να επιθυμεί διακαώς της παραμονή του στην ομάδα και στο ρόστερ της νέας σεζόν, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει απίθανο, με τον εκ νέου δανεισμό να φαντάζει ως η επικρατέστερη λύση τη δεδομένη στιγμή.

Θυμίζουμε πως, το συμβόλαιο του Περέα στον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι του 2022.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.