ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βοτανικός: Μέχρι το τέλος Μαΐου στα χέρια του Ερασιτέχνη οι προμελέτες, οδηγία για κλειστό 3.000 θέσεων

Την υπόσχεση ότι μέχρι το τέλος Μαΐου θα έχουν παραδοθεί οι προμελέτες έδωσαν οι άνθρωποι της ΑΕΠ Ελαιώνα στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό ενώ παράλληλα δόθηκε οδηγία για κλειστό 3.000 θέσεων, όπως αναφέρει δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου.

Βοτανικός: Μέχρι το τέλος Μαΐου στα χέρια του Ερασιτέχνη οι προμελέτες, οδηγία για κλειστό 3.000 θέσεων

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο δημοσίευμα της η «Livesport», στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη μεταξύ των τραπεζών της ΑΕΠ Ελαιώνα και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κάποια πράγματα έγιναν πιο ξεκάθαρα.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού πήραν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι μέχρι τέλος Μαΐου θα έχουν στα χέρια τους τις προμελέτες για τις εγκαταστάσεις στον Βοτανικό.

Παράλληλα, οι άνθρωποι των τραπεζών ξεκαθάρισαν ότι έχει δοθεί η οδηγία στα μελετητικά γραφεία να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες με σκοπό να έχει ο Α.Ο κλειστό 3.000 θέσεων, όπως επιθυμεί.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης πρέπει να επισημανθεί, πως από την πλευρά των τραπεζών, υπάρχει η αίσθηση πως θα καλυφθούν όλες οι επιθυμίες που έχει εκφράσει η πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και θα υπάρξει πλήρης παρουσίαση του πλάνου στην Γενική Συνέλευση, όπου και θα κριθεί το project.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...