ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Προμηθέας – Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί και η προϊστορία της αναμέτρησης (Pic)

Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε με αριθμούς τον αγώνα μεταξύ του Προμηθέα και του Παναθηναϊκού, για την εξ' αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Basket League.

Προμηθέας - Παναθηναϊκός: Οι αριθμοί και η προϊστορία της αναμέτρησης (Pic)

Ο ΕΣΑΚΕ παρουσίασε με αριθμούς τον αγώνα μεταξύ του Προμηθέα και του Παναθηναϊκού, για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Basket League.

Aναλυτικά:

Την εκκρεμότητα που διατηρήθηκε για σχεδόν έξι μήνες θα σβήσουν αύριο (24/4, 17:15, ΕΡΤ3) ο Προμηθέας και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ που θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, ερχόμενοι από μεγάλα νικηφόρα σερί. Η αχαϊκή ομάδα μετράει έξι διαδοχικές επιτυχίες, έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση της κανονικής περιόδου και μαθηματικά έχει πιθανότητες για τη δεύτερη. Η αθηναϊκή ομάδα «τρέχει» σερί οχτώ νικών και έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στην κανονική περίοδο.

Η ιστορία

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, το παιχνίδι του δεύτερου γύρου προηγήθηκε αυτό του πρώτου και ήταν εξ ορισμού ξεχωριστό. Ο Προμηθέας είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ματς της 31ης Ιανουαρίου με 80-78 (Ιωάννης Παπαπέτρου 26π, 7/8δ, 4/6τρ, Ντίνος Μήτογλου 16π, 15ρ. – Γιάννης Αθηναίου 18π, 4/7τρ, 4ασ, Τζέριαν Γκραντ 16π, 5ρ, 7ασ.), στην πρώτη νίκη του για το Πρωτάθλημα επί των «πράσινων», αφού πριν από αυτό μετρούσε 11 ήττες σε ισάριθμους αγώνες.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.585 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έφυγε αλώβητος από την Πάτρα στις πέντε επισκέψεις του στην αχαϊκή πρωτεύουσα για τη Stoiximan Basket League. Η πιο δύσκολη από αυτές τις πέντε εκτός έδρας νίκες του, ήταν η πρώτη. Είχε επικρατήσει του Προμηθέα για τη σεζόν 2016-17 με 72-69 (Φαγιέ 17, Γκίκας 14 – Μπουρούσης 20, Παππάς 14).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...