ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Μπόλονι για Τούμπα – Πως θα παίξει το «τριφύλλι»

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» στην Τούμπα ο Ρουμάνος τεχνικός, για την αναμέτρηση των play off της Super League. Επιστρέφουν στο βασικό σχήμα Μαουρίσιο και Σένκεφελντ.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Μπόλονι για Τούμπα - Πως θα παίξει το «τριφύλλι»

Την προετοιμασία του για το ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα play off της Super League, ολοκληρώνει σήμερα ο Παναθηναϊκός και μετά θα αναχωρήσει για τη συμπρωτεύουσα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται πως έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα για το «τριφύλλι» όπου παίζει τα… ρέστα του για να πάρει τη νίκη και να διατηρήσει ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Διαθέσιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στον Δικέφαλο του βορρά, θα είναι και πάλι οι Μπαρτ Σένκεφελντ (ξεπέρασε τον τραυματισμό του), αλλά και ο Μαουρίσιο (εξέτισε την ποινή του λόγω αποβολής στο ματς με τον Άρη). Πέρα από τους δύο που θα πάρουν φανέλα βασικού στην αρχική ενδεκάδα, ο Λάζλο Μπόλονι θα παρατάξει το «τριφύλλι» με σχηματισμό 4-3-3 και θέλει να δει την ομάδα του να αποδίδει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.633 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σχετικά με την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Σωκράτης Διούδης. Τετράδα στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά, θα βρίσκονται οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ και ο Μολό.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος και Νιας. Πιο μπροστά στην τριάδα της επίθεσης θα βρεθεί και πάλι ο Ιωαννίδης, με τους Βιγιαφάνιες και τον Μακέντα.

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Αϊτόρ, ενώ και ο Καρλίτος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να βρεθεί στην αιχμή της επίθεσης, αντί του Ιταλού φορ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.