Πως χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Φεντερίκο Μακέντα. Τι είπε για τη συνέχεια των play off, αλλά και τη δική του απόδοση το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Ιταλός επιθετικός μιλώντας στη Nova, χαρακτήρισε τελικό για την ομάδα του το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην αγωνιστική κατάσταση του «τριφυλλιού» και επεσήμανε πως είναι έτοιμος για να προσφέρει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι στην Τούμπα: «Αναμφισβήτητα θα το χαρακτήριζα σαν τελικό δίχως αύριο. Χάσαμε βαθμούς από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Πρέπει να πάμε στην Τούμπα και να πάρουμε τους βαθμούς».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού: «Στα τελευταία παιχνίδια δεν μας βρήκαν τα πράγματα καλά, αν και αξίζαμε περισσότερα. Μας μένουν πέντε παιχνίδια θα τα δώσουμε όλα. Να κάνουμε το παν για να βρεθούμε εκεί που πρέπει».

Αν γνωρίζουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζουμε ακριβώς τι ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάμε στην Θεσσαλονίκη με μια μοναδική σκέψη στο κεφάλι μας να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τα υπόλοιπα ματς: «Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα πέντε παιχνίδια, μεμονωμένα και να τα κερδίσουμε όλα».

Αν η αγωνιστική του κατάσταση είναι καλή και αν μπορεί να σκοράρει στην Τούμπα: «Νιώθω πάρα πολύ καλά! Είμαι έτοιμος σας είπα τους στόχους μας. Προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ. Σημασία δεν έχει ποιος θα σκοράρει, αλλά να πάρουμε το παιχνίδι».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS