Ο Λάζλο Μπόλονι, με αφορμή την απίθανη απόφαση του Γκεστράνιους σήμερα, ξέσπασε κατά των διαιτητικών αποφάσεων με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι (0-0) με τον ΠΑΟΚ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε στη NOVA:

«Κάναμε έναν αγώνα καλύτερο σε σχέση με το δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ. Υπήρχαν κάποιες φάσεις που δεν ήμασταν όσο καλοί έπρεπε. Όταν έρχεσαι σε μία έδρα ενός αντιπάλου που όλοι δυσκολεύονται και κάνεις την εμφάνιση είναι θετικό. Ήμασταν καλοί και δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παικτών μου. Έχουμε και τον επόμενο αγώνα που είναι σημαντικός».

«Επιτρέψτε να πω να ξεκαθαρίσω κάτι. Δύο πράγματα με ενοχλούν. Δεν ξέρω αν είναι ευθύνη της λίγκας ή της ομοσπονδιάς. Φέρνουν τέτοιους ξένους διαιτητές και τους πλήρωνουν. Από τότε που ήρθα εδώ δεν μίλησα ποτέ για την διαιτησία αλλά φτάνει πια. Είναι σαφές ότι απέναντι στην ΑΕΚ δεν ήταν πέναλτι και ο διαιτητής το έδωσε. Επίσης η αποβολή του Μαουρίσιο στο ματς με τον Άρη δεν ήταν. Είχε δοθεί ένα πέναλτι κατά μας που δεν ήταν και σε εκείνη τη φάση ο Μαουρίσιο είχε πάρει την πρώτη του κάρτα. Εδώ βλέπουμε μια φάση απόλυτα καθαρή. Υπάρχει var και πρέπει να το σεβόμαστε. Αν έρχονται διαιτητές να είναι καλύτεροι από αυτός που υπάρχουν. Σε λίγο θα μας φέρουν διαιτητές από την Μογγολία. Είδα Έλληνες διαιτητές στα πλέι οφ να κάνουν καλύτερες διαιτησίες. Με ενοχλεί που έρχονται διαιτητές από οπουδήποτε. Ακόμα και από χώρες που έχουν χειρότερο ποδόσφαιρο από εμάς. Το δεύτερο που θέλω να πω είναι το πως αισθάνονται οι Έλληνες διαιτητές που βλέπουν να σφυρίζουν αυτοί οι ξένοι. Θέλω να πω ότι στα δύο τελευταία παιχνίδια χάσαμε τέσσερις βαθμούς εξαιτίας των διαιτητών».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS