ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βασιλαράς: «Ο Παναθηναϊκός δεν καίει φούρνους, δεν αγοράζει ενώσεις – Τι να την κάνουμε τη συγγνώμη» (vid)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, με παρέμβασή του στη Nova εξέφρασε την οργή της ομάδας για το καθοριστικό σφύριγμα του διαιτητή Γκεστράνιους στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Βασιλαράς: «Ο Παναθηναϊκός δεν καίει φούρνους, δεν αγοράζει ενώσεις - Τι να την κάνουμε τη συγγνώμη» (vid)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, με παρέμβασή του στη Nova εξέφρασε την οργή της ομάδας για το καθοριστικό σφύριγμα του διαιτητή Γκεστράνιους στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νικόλας Βασιλαράς σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA εξέφρασε την θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη σφαγιαστική απόφαση του Ματίας Γκεστράνιους αλλά και τα όσα έχουν ζήσει οι πράσινοι από τις διαιτητικές αποφάσεις και το παρασκήνιο.

Αναλυτικά

“Για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε μέσα στο γήπεδο αυτό που του αξίζει. Για μια ακόμη φορά ένας διαιτητής στέρησε από την ομάδα μας το δικαίωμα να πάρει αυτό για το οποίο ίδρωσαν οι παίκτες μας στο γήπεδο. Αυτή τη φορά ήταν ο κ. Γκεστράνιους, ο οποίος, όλως τυχαίως, ήταν και στο περσινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό και δεν έδωσε δυο πέναλτι στον Παναθηναϊκό. Η διαφορά είναι ότι μετά το παιχνίδι ήρθε και αναγνώρισε το λάθος του. Είπε “εγώ φταίω”, ζήτησε συγγνώμη, αλλά συγγνώμη κι εμείς από την πλευρά μας, τι να την κάνουμε τη συγγνώμη. Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπορεί να χάσει την έξοδό του στην Ευρώπη απ’ αυτό το σφύριγμα του κ. Γκεστράνιους. Δεν είμαστε εδώ για να συγχωρούμε. Μόνο ο Θεός συγχωρεί. Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει σε όλη αυτή τη διαδρομή του να μην αγοράζει Ενώσεις, να μην επιτίθεται σε διαιτητές, να μην καίει αμάξια, φούρνους και γενικότερα να μη δυσκολεύει το έργο της διαιτησίας και να τη στηρίξει. Αν αυτό είναι το “ευχαριστώ”, πραγματικά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα”.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 34.767 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.