ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ BLOG

Η χαριστική βολή ήρθε από τον Γκεστράνιους

Έχει τα δικά του στραβά, ήρθε και η... πιστολιά του Γκεστράνιους για να αποτελειώσει τον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

Η χαριστική βολή ήρθε από τον Γκεστράνιους

Έχει τα δικά του στραβά, ήρθε και η… πιστολιά του Γκεστράνιους για να αποτελειώσει τον Παναθηναϊκό. Γράφει ο Βασίλης Μοιρώτσος.

«Ο διαιτητής ήρθε και μας ζήτησε συγνώμη αλλά τι να την κάνουμε. Μόνο ο Θεός συγχωρεί. Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να μην καίει αμάξια και φούρνους και να μην αγοράζει Ενώσεις. Αν αυτό είναι το ευχαριστώ τι να πω. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα». Τα λόγια του διευθυντή επικοινωνίας, Νικόλα Βασιλαρά, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα λένε όλη την αλήθεια.

Ο Παναθηναϊκός έχει επιλέξει να διατηρεί χαμηλά τους τόνους απέναντι στις διαιτητικές αποφάσεις εδώ και καιρό. Και το ευχαριστώ είναι οι… πιστολιές που τρώει σε κάθε παιχνίδι του. Από διαιτητές – καμικάζι, όπως ο Γκεστράνιους, που με το έτσι θέλω, σε μια πρωτόγνωρη στα ποδοσφαιρικά χρονικά απόφαση, γύρισε τη φάση πίσω και στέρησε από τον Παναθηναϊκό ένα διπλό στην Τούμπα που θα τον έβαζε και πάλι στο κόλπο της ευρωπαϊκής εξόδου.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα είπε και ο Λάζλο Μπόλονι, αλλά ποιος τον ακούει; Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ φοβάται τα… βουβάλια όπως φαίνεται, προσπαθεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις απέναντι στους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να την πληρώνει ο Παναθηναϊκός.

Η Τούμπα αποδεικνύεται τόπος… μαρτυρίου για τους πράσινους, που τα έχουν δει όλα σε αυτό το γήπεδο τα τελευταία χρόνια. Τον Κύζα στο Κύπελλο, σε μια από τις χειρότερες διαιτησίες όλων των εποχών. Τα εφτά λεπτά καθυστερήσεις για να ισοφαρίσει ο ΠΑΟΚ με το πέναλτι του Βιεϊρίνια. Το πέναλτι που δεν δόθηκε φέτος στον Αϊτόρ σε καθαρή ανατροπή. Και το σημερινό, που αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα.

Ο Παναθηναϊκός αγωνιστικά δεν άλλαξε πρόσωπο. Ήταν και πάλι προβλέψιμος, άτολμος, χωρίς καλή μεσοεπιθετική παρουσία. Έμοιαζαν και κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς οι περισσότεροι παίκτες. Έκανε τα απολύτως απαραίτητα όταν είχε την μπάλα, χωρίς να επιχειρεί όμως να μπει στην αντίπαλη περιοχή. Αμυντικά ήταν ξανά καλά στημένος και προσηλωμένος. Δεν άφησε στον ΠΑΟΚ τον περιθώριο να τον απειλήσει, σε ένα ματς που δεν είχε ούτε μία κλασική ευκαιρία. Ο

ύτε από τη μία, ούτε από την άλλη πλευρά. Ωστόσο είχε έναν… νικητή. Ο Παναθηναϊκός βρήκε το γκολ που θα του έδινε τους υπέρ πολύτιμους τρεις βαθμούς στο 78′ μετά την κάθετη πάσα του Καμπετσή και το πλασέ του Μακέντα. Αλλά ο Γκεστράνιους αποφάσισε να τους στερήσει την ευκαιρία να μείνει ζωντανός στο κυνήγι της Ευρώπης με μια… πιστολιά άνευ προηγουμένου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.