ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μακέντα: «Ο ίδιος διαιτητής πέρυσι μας στέρησε δύο πέναλτι στο Καραϊσκάκης» (vid)

Ο Φεντερίκο Μακέντα ήταν έξαλλος με την διαιτησία της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Μακέντα: «Ο ίδιος διαιτητής πέρυσι μας στέρησε δύο πέναλτι στο Καραϊσκάκης» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Φεντερίκο Μακέντα:

Για τη φάση που σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε: «Είδατε τι έγινε. Ο διαιτητής έπρεπε να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί. Έχουμε το VAR. Δεν καταλαβαίνω γιατί σφύριξε. Δεν επιτρέπεται να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Για εμάς ήταν τελικός το σημερινό ματς. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Το ότι φεύγουμε χωρίς να είμαστε νικητές σήμερα είναι κακό. Και σε κάθε αγώνα όλο και κάτι συμβαίνει. Ο ίδιος διαιτητής πέρυσι μας στέρησε δύο πέναλτι στο Καραϊσκάκης. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό συνέχεια».

Για το αν μίλησε με τον διαιτητή: «Ο διαιτητής ζήτησε συγνώμη, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι. Σαν ομάδα ενδεχομένως πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.114 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας: «Στο πρώτο ημίχρονο όχι. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να δείξουμε κάτι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, αλλά θέλαμε να δείξουμε κάτι καλύτερο».

Για το αν πιστεύει ότι θα προλάβουν να βγουν Ευρώπη: «Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ. Αλλά αν είχαμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα το πιστεύαμε περισσότερο».

Για το τι κρατά από το σημερινό παιχνίδι: «Κατά την άποψη μου πρέπει να παίζουμε καλύτερα. Ο στόχος μας είναι δεδομένος και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε για να φέρουμε νίκες στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...