ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Βέλεθ, πανέτοιμος ο Χατζηγιοβάνης

Ο Φραν Βέλεθ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον προσαγωγό και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπειών, με σκοπό να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Αστέρα στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Βέλεθ, πανέτοιμος ο Χατζηγιοβάνης

Ο Φραν Βέλεθ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης ένιωθε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και γι΄ αυτό έπαιξε με δεμένο πόδι. Οι ενοχλήσεις στον προσαγωγό συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα.

Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να κάνει ειδικές θεραπείες από αύριο, προκειμένου να προλάβει την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στις 5 Μαϊου.

Από την άλλη ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τις επόμενες μέρες και θα είναι πανέτοιμος για το ματς της 5ης Μαϊου.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.798 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.