ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Είναι ακόμα ζωντανός – Το πρόγραμμα στα πλέι οφ και η δύναμη της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά παραμένει ζωντανός μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι βρίσκονται στο -4 από την Ένωση και συνεχίζει να έχει μπροστά του... τελικούς.

Παναθηναϊκός: Είναι ακόμα ζωντανός - Το πρόγραμμα στα πλέι οφ και η δύναμη της Λεωφόρου

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά παραμένει ζωντανός μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι βρίσκονται στο -4 από την Ένωση και συνεχίζει να έχει μπροστά του… τελικούς.

Μετά το 0-0 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, το τριφύλλι έχει μια νίκη (3-0) και μια ισοπαλία με τον δικέφαλο του βορρά. Έχει έρθει ισοπαλία εκτός έδρας (1-1) με την ΑΕΚ, ισοπαλία στην Τρίπολη (2-2) με τον Αστέρα και έχει ηττηθεί από τον Ολυμπιακό (3-1) στο Καραϊσκάκη. Παρ’ όλα αυτά, οι πράσινοι δεν εγκαταλείπουν την υπόθεση Ευρώπη.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι βρίσκεται στην 5η θέση με 51 βαθμούς, ενώ στην 4η η ΑΕΚ έχει 55. Ο Άρης με τον ΠΑΟΚ είναι ισόβαθμοι στους 58.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.499 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Καταλαβαίνει κανείς ότι η επιστροφή στις νίκες στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (5/5)  είναι αναγκαία, τη στιγμή που στη Θεσσαλονίκη παίζουν ΠΑΟΚ – ΆΕΚ και ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Η επόμενη αγωνιστική είναι κι αυτή εξαιρετικά κρίσιμη. Εκεί, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (9/5), στη Λεωφόρο.

Ακολούθως, το τριφύλλι θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση με τον Άρη (12/5) και το πρόγραμμα θα κλείσει με τον ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (16/5) στη Λεωφόρο.

Τρια εντός έδρας ματς, λοιπόν, και ένα εκτός. Το τριφύλλι καλείται να εκμεταλλέυτεί ξανά τη δύναμη της Λεωφόρου και να αποδείξει ότι η ήττα από τον Άρη στο “Απόστολος Νικολαϊδης” ήταν μια κακή παρένθεση. Αν το κάνει αυτό, τότε παίρνει, εκτός απροόπτου, ευρωπαϊκό εισιτήριο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.