ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σήμερα η κρίσιμη γενική συνέλευση των μετόχων της Euroleague – Στη Βαρκελώνη ο Τριαντόπουλος

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, η κρίσιμη γενική συνέλευση των μετόχων της Euroleague με τον Τζόρντι Μπερτομέου. Τον Παναθηναϊκό θα εκπροσωπήσει ο Τάκης Τριαντόπουλος.

Σήμερα η κρίσιμη γενική συνέλευση των μετόχων της Euroleague - Στη Βαρκελώνη ο Τριαντόπουλος

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη, η κρίσιμη γενική συνέλευση των μετόχων της Euroleague με τον Τζόρντι Μπερτομέου να πρέπει να βρει λύσεις και να πείσει τις ομάδες που έχουν τεθεί απέναντί του.

Η σημερινή συνάντηση αποτελεί τη συνέχεια της μυστικής συγκέντρωσης που έγινε την Κυριακή 11 Απριλίου στην Αθήνα στην οποία συζητήθηκαν θέματα οικονομικής φύσεως, αλλά και διάφορα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μέτοχοι.

Στη συνάντηση της Αθήνας, θυμίζουμε πως είχαν παρευρεθεί στελέχη των Μακάμπι, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Ζαλγκίρις και Αρμάνι Μιλάνο.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην συνάντηση που θα λάβει χώρα σήμερα, θα υπάρχει εκπροσώπηση όλων των ομάδων-μελών της διοργάνωσης, με τον Παναθηναϊκό να εκπροσωπεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.