ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πρόγραμμα – φωτιά και… λύσσα για την Ευρώπη (vid)

Ο Παναθηναϊκός παραμένει ζωντανός για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και καλείται να πάρει νίκες στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: Πρόγραμμα - φωτιά και... λύσσα για την Ευρώπη (vid)

Ο Παναθηναϊκός παραμένει ζωντανός για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και καλείται να πάρει νίκες στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι οφ.

Οι πράσινοι, μετά τη χθεσινή ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται στην 5η θέση και είναι στους 51 βαθμούς. 55 έχει η ΑΕΚ, ενώ ΠΑΟΚ και Άρης ισοβαθμούν στους 58. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, αλλά το τριφύλλι παραμένει στο κόλπο και θέλει πάση θυσία νίκες στα επόμενα ματς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.425 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τον Αστέρα Τρίπολης και ακολουθεί η εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Στη συνέχεια, η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη, ενώ στο φινάλε των πλέι οφ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Τρία εντός, λοιπόν, και ένα εντός έδρας παιχνίδι για το τριφύλλι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

7η αγωνιστική (5/5: Παναθηναϊκός – Αστέρα Τρίπολης

8η αγωνιστική (9/5): Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

9η αγωνιστική (12/5): Αρης – Παναθηναϊκός

10η αγωνιστική (16/5): Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.