ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπακογιάννης: «H Διπλή Ανάπλαση προχωράει με βάση το χρονοδιάγραμμα»

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Μπακογιάννης: «H Διπλή Ανάπλαση προχωράει με βάση το χρονοδιάγραμμα»

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, σε συνέντευξη του στο magazine του news247 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο κρίσιμο ζήτημα της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Ο Μπακογιάννης γι΄ άλλη μία φορά σημείωσε ότι όλα προχωράνε με βάση το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί ενώ τόνισε ότι βγήκε από το συρτάρι ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα που συζητάμε εδώ και 15 χρόνια.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.076 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Τέλος, η Διπλή Ανάπλαση, ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα που συζητάμε δεκαπέντε χρόνια, επιτέλους βγήκε από το συρτάρι. Έχει δρομολογηθεί και προχωράει σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...