ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το πρωτάθλημα με το πράσινο ρεκόρ μ.ο. εισιτηρίων!

Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της σεζόν 1985-86 …σφράγιζε σαν σήμερα ο Παναθηναϊκός στην τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή.

Το πρωτάθλημα με το πράσινο ρεκόρ μ.ο. εισιτηρίων!

Το «τριφύλλι» πήρε «λευκή» ισοπαλία κλείνοντας τη σεζόν με την 20η κούπα της ιστορίας του, την οποία είχε «κλείδωσε» τρεις αγωνιστικές νωρίτερα στη Λάρισα.

Οι «πράσινοι» του Πίτερ Πάκερτ τερμάτισαν στην κορυφή της βαθμολογίας με 43 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι η χρονιά θα ολοκληρωνόταν με τον καλύτερο τρόπο λίγες βδομάδες αργότερα, όταν η ομάδα θα κατακτούσε και το Κύπελλο στον ιστορικό τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, οπού επικράτησε με σκορ 4-0.

Το ρόστερ του ΠαναθηναϊκούΣαραβάκοςΑντωνίου, Μαυρίδης, Σαργκάνης, Καρούλιας, ΡότσαΒαμβακούλαςΧαραλαμπίδης, Γεροθόδωρος, Χ.ΔημόπουλοςΖάετς, Ταράσης, ΓεωργαμλήςΚαραβίδαςΚυράσταςΒλάχοςΜπατσινίλας, Πατσιαβούρας, Δοντάς, Κάβουρας, Θ.ΔημόπουλοςΜήνουΛιβαθηνός.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.250 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ΑΕΚ δεν δέχτηκαν την αλλαγή ημερομηνίας που αιτήθηκαν οι πράσινοι λόγω των αγώνων με τη Λίβερπουλ.

Επιπλέον ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα με το πανελλήνιο ρεκόρ μ.ο. εισιτηρίων που φυσικά ήταν πράσινο με 44.972 εισιτήρια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.