ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Κωδικός Μαδρίτη, άσος στο χορτάρι, διπλό στο παρκέ – δυνατή τριάδα στο 10,33!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Κωδικός Μαδρίτη, άσος στο χορτάρι, διπλό στο παρκέ - δυνατή τριάδα στο 10,33!

Βραδιά Champions League η σημερινή (27/04) με τον σπουδαίο αγώνα στη Μαδρίτη να ξεχωρίζει, αλλά στο κουπόνι βρίσκονται και άλλα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, από στοιχηματική άποψης. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στη winmasters. Πάμε άμεσα στην ανάλυσή τους

Για έναν ακόμη τελικό η Ρεάλ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι φυσικά από τη Μαδρίτη, όπου στις 22:00 η Ρεάλ υποδέχεται την Τσέλσι, στον πρώτο ημιτελικό του Champions League! 

Έτσι όπως το πάει η Ρεάλ, το Τσάμπιονς Λιγκ ίσως να αποτελεί τον μοναδικό τρόπο για να δώσει επιτυχημένο χαρακτήρα στη χρονιά. Αυτό διότι παρουσιάζει αυτοκτονικές τάσεις στο πρωτάθλημα, το Σάββατο έκανε ακόμη μια γκέλα, αυτή τη φορά εντός έδρας κόντρα στην Μπέτις. Για ακόμη μια φορά έδειξε ότι δημιουργικά έχει αρκετά ζητήματα, ειδικά κόντρα σε καλά οργανωμένες άμυνες, ίδιο ήταν το σκηνικό και κόντρα στη Χετάφε. Λίγες οι πραγματικά μεγάλες φάσεις της, η πιο σπουδαία ευκαιρία του ματς ήταν για την Μπέτις.

Επιστροφή στις απώλειες μετά το εκτός έδρας 0-3 επί της Κάντιθ, είχε προηγηθεί η κάκιστη εμφάνιση κόντρα στη Χετάφε εκτός έδρας (0-0), εκεί «σώθηκε» απ’ τον Κουρτουά. Οι «γκαλάκτικος» πορεύονται αήττητοι στα τελευταία 17 ματς (12-5-0), ανέβηκαν στους 71 πόντους, είναι στο -2 απ’ την κορυφή, ισόβαθμοι πλέον με την Μπαρτσελόνα, η οποία όμως έχει ματς λιγότερο.

Η Τσέλσι έπρεπε να κερδίσει το Σάββατο τη Γουέστ Χαμ, το έκανε με το «φτωχό» και πλήρως παραπλανητικό 0-1 εκτός έδρας. Ήταν ανώτερη σ’ όλο το πρώτο ημίχρονο, έβγαλε πολλές καλές στιγμές, τελικά βρήκε το γκολ με τον Βέρνερ στο 43’. Διαχειρίστηκε πολύ καλά και το δεύτερο μέρος, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά απ’ τον αντίπαλο, είχε πολλές ευκαιρίες για να βρει δεύτερο γκολ και να πάρει πιο άνετη νίκη. Επιστροφή στις νίκες μετά το εντός έδρας 0-0 κόντρα στην Μπράιτον, εκεί έβγαλε κόπωση και δεν είχες ιδέες, είχε προηγηθεί η εξαιρετική παρουσία στον ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (1-0). Έχει μόλις δύο νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-2-1), υπό τις οδηγίες του Τούχελ οι Λονδρέζοι έχουν μόλις δύο ήττες σε 21 ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις (14-5-2). Ανέβηκαν στους 58 πόντους, είναι τέταρτοι, στο -4 απ’ την 3η Λέστερ, στο +3 απ’ τη Γουέστ Χαμ και στο +4 απ’ τη Λίβερπουλ.

Η Ρεάλ υπερτερεί σε εμπειρία σε τέτοιου είδους αγώνες, ήταν εξαιρετική στα προηγούμενα ματς του Champions League και θα την εμπιστευτούμε στον άσου του 2.41. 

Παίζει ρέστα η Φαρένσε

Συνεχίζουμε τις ποδοσφαιρικές μας επιλογές από την Πορτογαλία. Στις 23:45, η Φαρένσε φιλοξενεί την Πορτιμονένσε για την 29η αγωνιστική της Liga NOS.

Με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κατάφερε να φύγει από την έδρα της Πάκος Φερέιρα η Φαρένσε, πανηγύρισε τη νίκη με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Κατάφερε με γκολ στο 77’ και στο 84’ να πάρει βαθμολογικη ανάσα, διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για παραμονή. Προηγήθηκαν τρεις διαδοχικές ήττες από Μπράγκα (1-2), Μαρίτιμο (1-0) και Σπόρτινγκ (0-1), βρίσκεται στην προτελευταία θέση, στο -3 από τη ζώνη των μπαράζ και στο -5 από τις θέσεις της παραμονής έξι στροφές πριν το φινάλε.

Απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα για την Πορτιμονένσε, που διασύρθηκε με 5-1 από την Μπενφίκα εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Έδειξε σοβαρό πρόσωπο στο πρώτο μέρος, οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλες 1-1, το δεύτερο ημίχρονο ωστόσο ήταν καταστροφικό. Έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τριών αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα κόντρα σε Φαμαλικάο (0-1), Γκιμαράες (3-0) και Νασιονάλ Μαδέιρα (1-5). Bρίσκεται στην 11η θέση και στο +4 από τη ζώνη των μπαράζ.

H Φαρένσε παίζει ρέστα απόψε για την παραμονή στην κατηγορία και θα μπει στον αγώνα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά το πρόσφατο διπλό. Πιο άνετη η Πορτιμονένσε, θα πάμε με το έξτρα κίνητρο των γηπεδούχων και θα επιλέξουμε τον άσο, σε απόδοση 2.20.

“Σκούπα” η Εφές

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Euroleague και την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Αναντολού Εφές (20:00), στο τρίτο ραντεβού των δύο ομάδων στα playoffs.

Απόλυτοι κυρίαρχοι οι Τούρκοι στα δύο παιχνίδια της Κωνσταντινούπολης, διέλυσαν τη “βασίλισσα” με 90-63 και 91-68 και είναι μία ανάσα από το Final 4.

Φανερά ανώτερη και με πλεονέκτημα στο ματσάρισμα η Εφές, στη Ρεάλ είναι αμφίβολος ο καθοριστικός Ταβάρες και δεν βλέπουμε γυρισμό για τους Ισπανούς. Θα ποντάρουμε στο διπλό της Εφές, με -6.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.95. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE