ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ισχυρός – Έρχονται και άλλες «έξυπνες» προσθήκες

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη θέλει να δημιουργήσει μια ισχυρή ομάδα στο βόλεϊ των Ανδρών που σκοπό θα έχει να επιστρέψει στους τίτλους και δουλεύει μεθοδικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ισχυρός – Έρχονται και άλλες «έξυπνες» προσθήκες | panathinaikos24.gr

Μετά την «έξυπνη» προσθήκη του Βαν Ντε Ντρις και την παραμονή του Ρανγκέλ, κινήσεις που έχουν και επίσημα ανακοινωθεί, ο σχεδιασμός συνεχίζεται με το βλέμμα στη νέα σεζόν, όπου αναμένεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

Οι άνθρωποι της «πράσινης» διοίκησης, έχουν πολλά ανοικτά μέτωπα, ωστόσο έχουν το Know-how και ξέρουν πως θα δώσουν όλα τα υλικά στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο για να παρουσιαστεί το «τριφύλλι» πανίσχυρο στην Ελλάδα για τους εγχώριους τίτλους, αλλά και δυνατό ώστε να διακριθεί και στην Ευρώπη, εκεί όπου επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια.

Στο μυαλό των ανθρώπων του Ερασιτέχνη, βρίσκονται αρκετοί παίκτες (Πρωτοψάλτης και παραμονή Ράπτη), ωστόσο θέλουν να κάνουν και κινήσεις που θα προκαλέσουν εντύπωση.

Έτσι, πολύ πιθανό είναι να ενεργοποιήσουν και άλλες «βόμβες» τύπου Ντε Ντρις, όχι μόνο από το εξωτερικό, αλλά και από την Ελλάδα, κινήσεις όπου και θα προκαλέσουν «ντόρο» και στους φίλους της ομάδας, αλλά πολύ περισσότερο στους μεγάλους του αντιπάλους.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close