ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μπαίνουν ορκωτοί ελεγκτές στην Euroleague – Φύλλο και φτερό τα πεπραγμένα Μπερτομέου!

Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου στην Euroleague, καθώς οι 11 ομάδες αποφάσισαν να μπει ανεξάρτητη ελεγκτική εταιρεία με σκοπό να κάνει φύλλο και φτερό τα πεπραγμένα της διοίκησης Μπερτομέου.

Μπαίνουν ορκωτοί ελεγκτές στην Euroleague - Φύλλο και φτερό τα πεπραγμένα Μπερτομέου!

Η συνεδρίαση της Βαρκελώνης ήταν… καυτή και είχε πολλές ειδήσεις που σχετίζονταν με την επόμενη μέρα της διοργάνωσης.

Σε πρώτη φάση οι 11 ομάδες-μέτοχοι πέτυχαν έναν από τους πρώτους στόχους τους, που ήταν η είσοδος στο ΔΣ της διοργάνωσης, συμβάλλοντας στη λήψη αποφάσεων για το μέλλον της Euroleague. Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική κίνηση που έγινε, βάζοντας στον «τάκο» τον Τζόρντι Μπερτομέου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...