ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Μπλόκο στο Παρίσι, ανώτερη η Γκρόιτερ – 3αδα “φωτιά” στο 7.00!

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr.

Στοίχημα: Μπλόκο στο Παρίσι, ανώτερη η Γκρόιτερ - 3αδα “φωτιά” στο 7.00!

Το Τσάμπιονς Λιγκ πρωταγωνιστεί στο κουπόνι της Τετάρτης (28/04)! Το Betarades.gr έχει επιλέξει τρεις προτάσεις για να πάτε ταμείο και σήμερα. Αυτές έρχονται από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, τη Β’ Γερμανίας και τη Euroleague. Μην ξεχνάτε, επίσης, πως μπορείτε να παίξετε πλήθος τυχερά παιχνίδια στο bwin casino. Πάμε στις αναλύσεις μας!

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι που διεξάγεται στη Γαλλία, όπου στις 22:00 η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας νίκη (1-3) επί της Μετς, η οποία ήταν και η πέμπτη συνεχόμενή τους στο γαλλικό πρωτάθλημα. Μεγάλο “όπλο” τους είναι η γραμμή κρούσης τους, καθώς έχουν σημειώσει 17 γκολ στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Η ομάδα του Ποκετίνο εξακολουθεί, πάντως, να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έναν πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Λιλ. Είναι δυνατή στην έδρα της, όπου έχει κερδίσει τα 10 από τα 15 τελευταία παιχνίδια της.

Η ήττα (1-0) από την Τσέλσι δεν κατάφερε να πτοήσει τη Σίτι και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Επικράτησε με (1-2) επί της Άστον Βίλα για την Πρέμιερ Λιγκ. Ανατρέποντας, μάλιστα, από το ημίχρονο το εις βάρος της σκορ. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, στο +10 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον περιμένει απλά να σφραγίσει και μαθηματικά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Προσέθεσε ακόμη έναν τίτλο στο παλμαρέ της, κερδίζοντας με 1-0 την Τότεναμ στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι, ίσως, η μοναδική ομάδα που μπορεί να σταματήσει την εκπληκτική την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο Μάντσεστερ Σίτι. Είναι σε θέση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της. Επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 1.80.

Με την έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ

Συνεχίζουμε τις επιλογές μας με τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, με τη Γκρόιτερ Φιρτ να φιλοξενεί τη Σαντχάουζεν στις 19:30.

Μετά από ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, με απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, ήρθε η ανώμαλη προσγείωση για την ομάδα του Λέιτλ. Ηττήθηκε με 2-1 μέσα στην έδρα της Σαν Πάουλι. Δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά. Το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Συνεχίζει, πάντως, να κρατάει την τύχη της στα χέρια της σε ό,τι αφορά την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 54 βαθμούς, τρεις περισσότερους από το τρίτο Αμβούργο.

Η Σαντχάουζεν αποτελεί την έκπληξη του πρωταθλήματος τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, με πιο πρόσφατη αυτή (4-2) απέναντι στο Ανόβερο. Αποτελέσματα που τις επέτρεψαν να ανέβει στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Η ανασταλτική λειτουργία της, πάντως, είναι η αχίλλειος πτέρνα της, καθώς έχει δεχτεί 50 γκολ σε 29 αναμετρήσεις.

Η Γκρόιτερ Φιρτ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Σαν Πάουλι. Είναι δυνατή στο γήπεδό της και μπορεί να τα καταφέρει. Κερδίζοντας, μάλιστα και με διαφορά στο σκορ τη Σαντχάουζεν, που δύσκολα θα πετύχει κάτι καλύτερο από μια αξιοπρεπή εμφάνιση. Θα ποντάρουμε στο Γκρόιτερ Φιρτ  -1 (ασιατικό) σε απόδοση 2.05.

Κυριαρχεί η Αρμάνι

Κλείνουμε σήμερα με προγνωστικό μπάσκετ από την Ευρωλίγκα και το Μπάγερν Μονάχου – Αρμάνι Μιλάνο, στον τρίτο αγώνα της σειράς στις 21:45.

Δύο διαδοχικές ήττες μετράει η Μπάγερν Μονάχου απέναντι στην αποψινή της αντίπαλο. Ήταν αξιομάχη στο πρώτο παιχνίδι και ηττήθηκε με δυσκολία, ωστόσο η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο. Παρουσίασε εμφανώς κατώτερο πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια του ματς και έχασε με 77-69. 

Η Αρμάνι Μιλάνο μπήκε δυναμικά από την αρχή στο παρκέ στην προηγούμενη αναμέτρηση με την Μπάγερν. Η εμφάνισή της ήταν εξαιρετική, είχε τον έλεγχο και δεν κινδύνεψε ποτέ ουσιαστικά. Έχει σημειώσει έτσι το 2 στα 2 στη σειρά παιχνιδιών.

Αρκετά κουρασμένη δείχνει η Μπάγερν Μονάχου και χωρίς ψυχολογία. Από την άλλη, η Αρμάνι Μιλάνο φαίνεται ικανή να φτάσει στη νίκη σε ένα ακόμη ματς. Θα προτιμήσουμε, επομένως, το “διπλό” σε απόδοση 1.90.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE