Το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα social media, με αφορμή την σημερινή επέτειο από την νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα και την πρόκριση στον τελικό του Ουέμπλεϊ.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Σαν σήμερα πριν 50 χρόνια ο Παναθηναϊκός εξασφάλιζε με μεγαλειώδη τρόπο την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, πετυχαίνοντας την απόλυτη ανατροπή με τη νίκη 3-0 επί του Ερυθρού Αστέρα στη Λεωφόρο!

«Θυμάμαι δεν λειτουργούσε τίποτα. Δεν κουνιόταν τίποτα. Όλη η Ελλάδα ήταν στις ασπρόμαυρες τηλεοράσεις. Γιατί ήταν ματς – τελικός. Τελικός στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ευρωπαϊκό θεσμό. Δηλαδή το λέμε τώρα και νομίζουμε ότι είναι απλή υπόθεση. Χαμός στο ίσιωμα, όλη η Ελλάδα θέλει να δει το ματς. 23.000 θέσεις και 3.000 στο κάγκελο οι τζαμπατζήδες. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που μας κέρδισε 4-1. Και έχουμε ένα πάθος εκδικητικό γιατί μας ειρωνεύτηκαν. Και μας λέγανε χαιρετίσματα στην εξουσία. Εμείς περιμέναμε».

Από την αφήγηση του Αντώνη Αντωνιάδη – σκόρερ των δύο εκ των τριών γκολ του Παναθηναϊκού σε εκείνο το ματς- στο ντοκιμαντέρ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα 50 χρόνια από την πορεία του Wembley, το οποίο θα προβληθεί στις 2/6/2021».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS