ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Έκι Γκονζάλες θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό και την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος... βγήκε στο γυαλί και μίλησε για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τα +20 κιλά του!

Ο Έκι Γκονζάλες θυμήθηκε τον Παναθηναϊκό και την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Αργεντινός παλαίμαχος άσος… βγήκε στο γυαλί και μίλησε για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τα +20 κιλά του!

Ο αγαπημένος Έκι του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε σε εκπομπή του ESPN και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «τριφύλλι».

«Τα έχω παρατήσει, πήρα 20 κιλά και δεν θέλω να εμφανίζομαι πολύ στο γυαλί της τηλεόρασης. Μερικές φορές με σταματούν στο δρόμο και μου ζητούν αυτόγραφο και ντρέπομαι. Η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές θυμάμαι ότι ήμουν ποδοσφαιριστής», ανέφερε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, μίλησε και για τους «πράσινους» και στάθηκε στη βαριά ήττα από την Μπαρτσελόνα με 5-0 για το Champions League της σεζόν 2005-06. «Παίξαμε το πρώτο ματς στην Ελλάδα και το ματς έληξε 0-0. Πήγαμε στο Καμπ Νου και λέγαμε μεταξύ μας ότι έχουμε πιθανότητες να νικήσουμε. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Μέσι μας είχε βάλει ένα γκολ, δεχθήκαμε συνολικά πέντε γκολ, αλλά και 14 να μας έβαζαν, καλά θα ήταν», επεσήμανε ο Αργεντινός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...