ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Βράζει» ο κόσμος της Φενέρμπαχτσε: Πρώτο trend στο Twitter το «Euroleague Mafia» (pics)

Μέχρι πρότινος... ήταν το trend που χλεύαζαν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, αξιοποιώντας στο έπακρο τις «άριστες σχέσεις» με την Ευρωλίγκα. Το Game 3 με την ΤΣΣΚΑ όμως προκάλεσε ξεσηκωμό στους Τούρκους!

«Βράζει» ο κόσμος της Φενέρμπαχτσε: Πρώτο trend στο Twitter το «Euroleague Mafia» (pics)

Μέχρι πρότινος… ήταν το trend που χλεύαζαν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, αξιοποιώντας στο έπακρο τις «άριστες σχέσεις» με την Ευρωλίγκα. Το Game 3 με την ΤΣΣΚΑ όμως προκάλεσε ξεσηκωμό στους Τούρκους!

Διαβάστε αναλυτικά εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.