ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κατάθεση ψυχής από τον Μολό: «Μη σταματήσετε να πιστεύετε, μην τα παρατήσετε ποτέ» (Pic)

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στα social media, ο Γιοάν Μολό κατέγραψε όσα βίωσε μέσα σε μια σεζόν.

Κατάθεση ψυχής από τον Μολό: «Μη σταματήσετε να πιστεύετε, μην τα παρατήσετε ποτέ» (Pic)

Ο Γιοάν Μολό έχει κερδίσει με το σπαθί του μια θέση στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, νιώθει σημαντικός και δίνει τα πάντα για την ομάδα.

Μάλιστα, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και παίκτη υπάρχουν και συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών με προοπτική για την επόμενη χρονιά.

Ο Γιοάν Μολό όπως το συνηθίζει το τελευταίο διάστημα, όταν θέλει να πει κάτι, βρίσκει τον τρόπο και το επικοινωνεί μέσα από τα social media και κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, με μια κατάθεση ψυχής για όσα βίωσε όλη τη σεζόν.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 24.116 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το συγκλονιστικό μήνυμα του Γάλλου ποδοσφαιριστή:

«Αυτό το καλοκαίρι ήμουν μόνος στην έρημο ψάχνοντας τον εαυτό μου μέρα με τη μέρα δίνοντας το καλύτερό μου για να επιβιώσω προσπαθώντας να δώσω νόημα στη ζωή μου, ήμουν μακριά από την ομάδα, μακριά από το όνειρό μου, αλλά ποτέ δεν εγκατέλειψα τον αριθμό 58 ο οποίος σημαίνει πολλά για μένα κανένας δεν μου δίνει την επιλογή να διαλέξω αυτό τον αριθμό, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο μερικές φορές δεν έχετε την επιλογή να επιλέξετε να κρατήσετε αυτήν την στιγμή στην καρδιά σας σήμερα πολλά πράγματα αλλάζουν, αλλά διατηρώντας τη νοοτροπία του αριθμού 58 δεν ήθελα να μετανιώσω τίποτα πολεμώντας και διατηρώντας αυτό το πεινασμένο μέσα μου, ρωτώντας τον εαυτό παιχνίδι το παιχνίδι εάν αυτό που έδινα ήταν αρκετό για να ικανοποιήσει τους ανθρώπους γύρω μου.

Η ζωή επιλέγει για σένα και δεν σας ζητώ να καταλάβετε γιατί έχω τόση αφοσίωση γιατί μετά από κάθε αποτυχία παραμένω δυνατός αν θέλω να πετύχω η ζωή δεν θα μου προσφέρει αυτό που περιμένω ότι πρέπει να πάρω αναλύοντας κάθε λεπτομέρεια με τα πράγματα να είναι υγιή και ανταγωνιστικά επειδή θέλω να είμαι ο καλύτερος στο αντικείμενό μου και είμαι αποφασισμένος ακόμα κι αν χρειαστεί πολύς χρόνος, δεν περιμένω εύκολα πράγματα, ακόμη και αν χρειαστεί να υποφέρω να νιώσω τον πόνο μέσα μου, ξέρω ότι κανένας δεν θέλει να υποφέρει, αλλά θέλω να φτάνω στα όριά μου κάθε φορά γιατί η ζωή δεν μου δίνει ποτέ δώρα και εάν θέλω τον σεβασμό και την τιμή, δεν πρέπει να υποφέρω ούτε μια μέρα, αλλά καθημερινά αν έχω το θάρρος να πολεμήσω τη ζωή.

Μπορείτε επίσης να το κάνετε, αλλά ποτέ να μην περιμένετε εύκολα πράγματα, ακόμα κι αν ο τρόπος είναι σκοτεινός πιστέψτε με βήμα βήμα μέρα με τη μέρα και ποτέ μην σταματήσετε να πιστεύετε, να υποφέρετε, να δέχεστε, να δεχτείτε τη δύσκολη μέρα και να μην τα παρατήσετε ποτέ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.