ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δεδομένα που αλλάζουν την υπόθεση Ευρώπη

Αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά δεδομένα αλλάζουν πολλά στο πράσινο στρατόπεδα αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη.

Τα δεδομένα που αλλάζουν την υπόθεση Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός με βάση την υπάρχουσα βαθμολογική κατάσταση βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την έξοδο στην Ευρώπη.

Δύο νέα δεδομένα, που προέκυψαν χθες κάνουν το μέλλον λίγο πιο ευοίωνο. Πρώτα απ΄ όλα είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι η Ένωση αποκλείστηκε από την φάση του Κυπέλλου, καθώς σε περίπτωση που κατακτούσε την κούπα θα… καπάρωνε το 4ο ευρωπαϊκό εισιτήριο και έτσι ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να βγει μέσα στην τριάδα για να βγει Ευρώπη.

Ταυτόχρονα, η πίεση μεγαλώνει στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, αν σκεφτεί κανείς ότι ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας για το -10. Σε περίπτωση που αποφασιστεί να επιβληθεί η ποινή  ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στο -4 από την Ένωση αλλά στο +6!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 20.994 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπρόσθετα, η μεγάλη… κεραμίδα έχει πέσει πάνω στον Άρη, καθώς στην υπόθεση που εκκρεμεί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης η Πρωτοδίκης, Νίκη Ρεβύθη, πρότεινε την αφαίρεση έξι βαθμών για το αδίκημα της πλαστογραφίας! Αρα το τριφύλλι, αν τελικά επιβληθεί το -6, βρίσκεται μόλις στο -1 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Όπως και να έχει και με βάση τις εξελίξεις που υπάρχουν εκτός των τεσσάρων γραμμών, ο Παναθηναϊκός πλέον βλέπει με καλύτερο μάτι την έξοδο στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου παίρνοντας νίκες και παρουσιάζοντας ένα καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έχει δείξει μέχρι τώρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.