ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Πρέπει να εκμεταλλευτεί την παραμικρή απώλεια ο Παναθηναϊκός» (vid)

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης.

Νικολογιάννης: «Πρέπει να εκμεταλλευτεί την παραμικρή απώλεια ο Παναθηναϊκός» (vid)

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει των αγώνων με Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ στη Λεωφόρο για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μετέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται για την έξοδο στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Από τη στιγμή που αποκλείστηκε η ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδας, το «εισιτήριο» που ήταν ανοικτό μπορεί να διεκδικηθεί μόνο από την 4η θέση στο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, προέκυψε χθες το βράδυ η υπόθεση για πλαστογραφία στον Άρη, με την εισήγηση να αναφέρει για αφαίρεση 6 βαθμών και πρόστιμο στους Θεσσαλονικείς. Αυτή τη στιγμή οι «κίτρινοι» έχουν 58 βαθμούς και το «τριφύλλι» 51, ενώ αν υπάρξει τέτοια ποινή η διαφορά θα μειωθεί στον πόντο.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.260 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, ο Τάσος Νικολογιάννης υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να εκμεταλλευτεί την παραμικρή απώλεια που θα έχουν οι συνδιεκδικητές του ευρωπαϊκού εισιτήριου για να μπορέσουν να βγουν οι «πράσινοι» στην Ευρώπη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...