ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ουρές και αυστηροί έλεγχοι στα διόδια Ελευσίνας με 95 αναστροφές – Αρνάκια… σε δέμα στο ΚΤΕΛ (vid)

Στα διόδια των Μαλγάρων επί ποδός βρίσκονται η ΕΛΑΣ και το τμήμα τροχαίας Θεσσαλονίκης, με την κίνηση αισθητά μειωμένη. Από τις 6 το απόγευμα χθες επιβλήθηκαν 13 πρόστιμα για αδικαιολόγητη μετακίνηση.

Ουρές και αυστηροί έλεγχοι στα διόδια Ελευσίνας με 95 αναστροφές - Αρνάκια... σε δέμα στο ΚΤΕΛ (vid)

Ουρές αυτοκινήτων καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες στα διόδια, με τους πολίτες να επιχειρούν να περάσουν το Πάσχα εκτός του νομού Αττικής. Μάλιστα, αρκετοί αναγκάζονται να κάνουν αναστροφή. Σήμερα όμως η εικόνα είναι διαφορετική και η κίνηση μειωμένη, αν και κάποιοι έκαναν μέχρι και…παζάρια με την τροχαία για να τους αφήσουν να περάσουν.

Στις 888 αναστροφές οχημάτων που έγιναν από τη Μεγάλη Πέμπτη το πρωί μέχρι σήμερα στις 6 στην Ελευσίνα, προστέθηκαν άλλες 95. Μπορεί η κίνηση να είναι μειωμένη, ωστόσο οι οδηγοί που θέλουν να κάνουν Πάσχα στην επαρχία, χρησιμοποιώντας ευφάνταστες δικαιολογίες, είναι και σήμερα αρκετοί.

Στην Ελευσίνα αυτή την ώρα βρίσκεται και κλιμάκιο της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, όπου μαζί με την αστυνομία πραγματοποιούν καθολικούς ελέγχους. Μάλιστα, με φορητούς σαρωτές ελέγχει εξονυχιστικά όλα τα έγγραφα, αυτά που αφορούν κυρίως στην ΕΡΓΑΝΗ και το Ε1.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, υπάρχουν αρκετοί οδηγοί που όταν οι αρχές τους λένε να κάνουν αναστροφή, προσπαθούν να τους πείσουν να τους αφήσουν να περάσουν. Άλλοι επικαλούνται λόγους δουλειάς, ενώ άλλοι αναφέρουν προβλήματα στα υδραυλικά και στα ρολόγια της ΔΕΗ.

Στα διόδια των Μαλγάρων, επί ποδός βρίσκονται η ΕΛΑΣ και το τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Θεσσαλονίκης, αν και η κίνηση είναι αισθητά μειωμένη. Από τις 6 το απόγευμα χθες έως τις 6 σήμερα το πρωί επιβλήθηκαν 13 πρόστιμα για αδικαιολόγητη μετακίνηση και οι οδηγοί αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω.

Αυστηροί έλεγχοι διεξάγονται και στον σταθμό των ΚΤΕΛ, στη Λιοσίων, πριν καν οι επιβάτες κόψουν τα εισιτήρια. Μπορεί οι κάτοικοι της πρωτεύουσας να μην μπορούν να φύγουν, ωστόσο τα χωριά έρχονται στην Αθήνα μέσα από τα δεκάδες δέματα που φτάνουν. Από αρνιά και κατσίκια μέχρι τσίπουρο και δέματα.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.