ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καντέρ: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ο Ενές Καντέρ σε δηλώσεις του επανέλαβε ότι θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό.

Καντέρ: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ο Καντέρ παρέλαβε το βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της AHEPA από τον Υπατο πρόεδρο αυτής, Γιώργο Χωριάτη, και τον δικηγόρο κα υπεύθυνο αθλητισμού της AHEPA, Γρηγόρη Στάμο, και μίλησε για μία ακόμη φορά με θερμά λόγια για την Ελλάδα και τους Ελληνες. Υποσχέθηκε δε μεγαλύτερη επαφή με την Ελλάδα και την Ελληνοαμερικανική κοινότητα: «Ως λαοί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα» είπε πολλές φορές ο Τούρκος σέντερ, ο οποίος βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για τον λόγο ότι η ομάδα του παίζει σε λίγες ώρες στο Μπρούκλιν κόντρα στους Νετς.

Για τον Παναθηναϊκό ο Καντέρ, μιλώντας στον «Εθνικό Κήρυκα» και στον δημοσιογράφο, Χριστόδουλο Αθανασάτο, είχε να πει ότι «εγώ και ο αδερφός μου από μικροί βλέπαμε τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή παίζει εκεί και ένας πολύ καλός μου φίλος, ο Μάριο Χεζόνια, και είναι σίγουρο πως όταν η καριέρα μου στο ΝΒΑ θα τελειώσει, θα συζητήσω για να έρθω στον Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...