ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Προκλητική εμφάνιση: Πασίγνωστος λοιμωξιολόγος πιάστηκε χωρίς να φοράει μάσκα (pic)

Αυστηρός με τους πολίτες για την τήρηση των μέτρων, αλλά για τον εαυτό του ισχύουν άλλοι κανόνες;

Προκλητική εμφάνιση: Πασίγνωστος λοιμωξιολόγος πιάστηκε χωρίς να φοράει μάσκα (pic)

Σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει «γάντι» το δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις. Και αναφερόμαστε στον Πατρινό καθηγητή λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπο Γώγο, που τον «τσάκωσαν» να πίνει τον καφέ του έξω από κατάστημα εστίασης με την παρέα του, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην Πάτρα, αλλά χωρίς να φοράει μάσκα.

Όσοι τον αναγνώρισαν έσπευσαν να σχολιάσουν την εικόνα του λοιμωξιολόγου, που είναι αυστηρός με τους πολίτες για την τήρηση των μέτρων, αλλά για τον εαυτό του ισχύουν άλλοι κανόνες…

Πηγή: newsbreak

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.