ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Θετικός για παραμονή ο Μολό – Τι συμβαίνει με Σάντσες

Την «πράσινη» φανέλα επιθυμεί να φοράει και τη νέα σεζόν ο Γιοάν Μολό. Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις με το «τριφύλλι» για επέκταση του συμβολαίου.

Παναθηναϊκός: Θετικός για παραμονή ο Μολό - Τι συμβαίνει με Σάντσες

Μια θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, φαίνεται πως θα συνεχίσει να έχει ο Γιοάν Μολό.

Ο Γάλλος εξτρέμ που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την επιθυμία του να παραμείνει στο «τριφύλλι», είναι θετικός στην παραμονή του και οι συζητήσεις με τους ανθρώπους που «τρέχουν» την υπόθεση της επέκτασης του συμβολαίου (λήγει το καλοκαίρι του 2021) όπως φαίνεται, θα έχουν αίσιο τέλος.

Ο Μολό τη φετινή σεζόν από τα αζήτητά, με την έλευση του Μπόλονι στον πάγκο της ομάδας, κέρδισε την ευκαιρία του άλλαξε θέση (αγωνίζεται ως δεξί μπακ) και με την απόδοσή του, κατάφερε να κερδίσει τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και να γίνει σημείο αναφοράς στην αγωνιστική εικόνα των «πρασίνων».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 86.825 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η καθημερινή εικόνα του στο «Γ. Καλαφάτης», αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζει την παρουσία του στην ομάδα, ήταν ένας από τους λόγους, που οι «πράσινοι» θέλησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του. Έτσι όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες και η υπόθεσή του αναμένεται να κλείσει θετικά.

Η παρουσία του Μολό ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να φέρουν και εξελίξεις και σε άλλο ποδοσφαιριστή της ομάδας και συγκεκριμένα στον Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντίνος μπακ που ήρθε στην ομάδα επί Τσάβι Ρόκα για να αγωνιστεί ως βασικός μπακ στο δεξί άκρο, έχει παραγκωνιστεί από την εξαιρετική παρουσία του Μολό και στον Παναθηναϊκό δεν θα έλεγαν όχι, αν υπήρχε τάση από τον ίδιο τον παίκτη για να αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι.

Η παρουσία του Σάντσες στο «τριφύλλι» ως τώρα δεν έχει πείσει τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τον Λάζλο Μπόλονι που δείχνει να μην τον πιστεύει.

Όλα βέβαια, θα γίνουν πιο ξεκάθαρα μετά και την ολοκλήρωση των play off, εκεί όπου οι άνθρωποι της ομάδας του Παναθηναϊκού ενόψει και της νέας σεζόν, θα κληθούν να πάρουν αποφάσεις σχετικά με το ρόστερ της ομάδας και ποιοι θα το απαρτίζουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...