ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Βρετανικό σενάριο για Βίλεμς (Vids)

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Βρετανίας, ο Παναθηναϊκός κοιτάζει την περίπτωση του Ολλανδού μπακ, Γέτρο Βίλεμς.

Παναθηναϊκός: Βρετανικό σενάριο για Βίλεμς (Vids)

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού, τοποθετεί η αγγλική ιστοσελίδα «chroniclelive» τον Ολλανδό φουλ μπακ, Γέτρο Βίλεμς.

0 27χρονος ποδοσφαιριστής, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Νιούκαστλ ως δανεικός από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, φέτος δεν έχει καταγράψει καμία συμμετοχή, αλλά τη χρονιά 19-20, είχε 19 παιχνίδια με 2 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας.

Ο Βίλεμς έκανε το ξεπέταγμά του στην Αιντχόφεν και ήταν από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Κάπου εκεί μεταπήδησε στη Γερμανία και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία πίστεψε στις ικανότητές του, αλλά δεν μπόρεσε να διακριθεί.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 28.939 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και σύμφωνα με το transfermarkt, η αξία του κοστολογείται περί τα 3 εκατ. ευρώ, αυτή τη στιγμή. Έτσι, η ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα της Νιούκαστλ, πέρα από τον σύλλογο της premier league, τοποθετεί στους υποψήφιες ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον παίκτη και τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.