ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Ισχυρός στην Ελλάδα, συνεπής στην Ευρώπη!

Ο Παναθηναϊκός χτίζει μία ομάδα στο βόλεϊ των Γυναικών που στόχο θα έχει τον πρωταθλητισμό στην Ελλάδα, αλλά και την καλή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ανάλυση του Panathinaikos24.gr.

Παναθηναϊκός: Ισχυρός στην Ελλάδα, συνεπής στην Ευρώπη!

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στο βόλεϊ των γυναικών, προχωρά στο χτίσιμο ενός ρόστερ που στόχο θα έχει να επιστρέψει στην κορυφή, αλλά και να κρατήσει ψηλά τη σημαία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκεί όπου το «τριφύλλι» επιστρέφει τη νέα σεζόν μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Στις προθέσεις της ομάδας υπήρχε εξαρχής η απόφαση για διατήρηση του βασικού κορμού, ενώ η ενίσχυσή της θα γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε το συγκρότημα του Απόστολου Οικονόμου να παρουσιαστεί πλήρες και σωστά δομημένο στη νέα σεζόν.

Η παραμονή των Χαντάβα, Μεταξά και Τσιτσιγιάννη ήταν μέσα στα πλαίσια της διατήρησης του κορμού, με τις τρεις παίκτριες να είναι στις περιπτώσεις όπου η ομάδα στηρίζει πολλά. Στην τριάδα που παρέμεινε, προσθέτουμε και τις δύο μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει.

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 915 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επιστροφή της Ρόγκα θα προσθέσει ποιότητα στην ομάδα, με την έμπειρη λίμπερο να γνωρίζει από πρώτο χέρι τι εστί Παναθηναϊκός, αλλά και το DNA που είναι δομημένος όλος ο σύλλογος. Επιθυμία των δυο πλευρών ήταν να ξανασυνεργαστούν και μόνο οφέλη μπορεί να προκαλέσει στο «τριφύλλι» στην προσπάθεια που θα γίνει για επιστροφή στην κορυφή της volley league γυναικών.

Επίσης η περίπτωση της Παπαστεργίου, στο τριφύλλι θεωρούν πως πρόκειται για μια απ’ αυτές τις «έξυπνες» κινήσεις, καθώς πιστεύουν πολύ στην πρώην αθλήτρια του Πανναξιακού για μια εξτρά λύση στην βασική ομάδα.

Πέρα από τις προαναφερθείσες αθλήτριες, αναμένεται να γίνουν και άλλες κινήσεις από το πάνω ράφι. Κινήσεις που μοναδικό στόχο θα έχουν την πορεία πρωταθλητισμού τη νέα σεζόν.

Σε όλα αυτά οφείλουμε να προσθέσουμε και τις εξελίξεις που αναμένεται να υπάρξουν με τις τρεις ξένες (Χουντέκοβα, Νείκοβα και Πέρες). Πάντως σε περίπτωση που αποτελέσουν παρελθόν, θα αντικατασταθούν από παίκτριες υψηλότερου επιπέδου.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αρχικά λόγω της εξυγίανσης που πέτυχε η διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και λόγω της πολύ καλής διαχείρισης από την διοίκηση Μαλακατέ ανεβαίνει επίπεδο, με απώτερο σκοπό να γίνει ξανά πρωταθλητής σε όλα τα σπορ.

Το πρώτο βήμα έχει γίνει, η διάθεση υπάρχει και το μόνο που μένει είναι να αποδειχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.