ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Η Ευρώπη περνάει από την Λεωφόρο (vids)

Τα πλέι οφ βρίσκονται στην τελική ευθεία και η υπόθεση Ευρώπη περνάει για τον Παναθηναϊκό από την Λεωφόρο. Το Panathinaikos24.gr αναλύει…

Παναθηναϊκός: Η Ευρώπη περνάει από την Λεωφόρο (vids)

Η διαδικασία των πλέι οφ βρίσκεται στο φινάλε της και όσο πλησιάζει αυτό τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα αναφορικά με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ουσιαστικά σε αρκετά δύσκολη κατάσταση, καθώς πλέον μένουν τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος και το τριφύλλι είναι στο -4 από την ΑΕΚ και -7 από ΠΑΟΚ και από Άρη.

Το θέμα είναι ότι οι πράσινοι από εδώ και πέρα πρέπει να τρέξουν ένα σερί με νίκες ενώ κάθε ματς θα είναι και ένας τελικός. Οποιαδήποτε απώλεια, μπορεί να σβήσει οριστικά τις ελπίδες του τριφυλλιού για έξοδο στην Ευρώπη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.516 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το θετικό ωστόσο είναι ότι ο Παναθηναϊκός δίνει τα τρία από τέσσερα ματς στη Λεωφόρο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 5 Μαϊου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και την ίδια στιγμή η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ενδεχόμενη νίκη του Παναθηναϊκού και την ίδια στιγμή απώλεια της Ένωσης μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μειωθεί μέχρι και στον πόντο η διαφορά. Αυτό φυσικά ενδέχεται να συμβεί καθώς ο ΠΑΟΚ μόνο αδιάφορος δεν είναι.

Την 8η αγωνιστική είναι το κρισιμότερο ματς του τριφυλλιού, καθώς υποδέχεται την ΑΕΚ στην Λεωφόρο. Αν σε αυτό το ματς οι πράσινοι κερδίσουν,τότε θα ανέβουν κατά πολύ οι πιθανότητες τους για έξοδο στην Ευρώπη. Αν από την άλλη ηττηθούν, τότε το τρένο της Ευρώπης χάνεται οριστικά, με βάση πάντα τα όσα γίνονται εντός αγωνιστικών χώρων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκκρεμεί η απόφαση για το -10 της ΑΕΚ αλλά και για το -6 του Άρη.

Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη εκτός ενώ την τελευταία τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο. Όπως και να έχει η δύναμη της ιστορικής του έδρας που τον βοήθησε πολύ να κάνει το ντεμαράζ μετά τον Ιανουάριο, μπορεί να τον βοηθήσει και πάλι να κάνει την ανατροπή στο φινάλε και να πάρει το εισιτήριο.

Οι επόμενες αγωνιστικές είναι κρίσιμες και το τριφύλλι οφείλει να τα δώσει όλα, ώστε να καταφέρει τη νέα σεζόν να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από τέσσερα χρόνια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.