ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στο «τριφύλλι» ο Ράπτης!

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού, θα φορά και την επόμενη σεζόν ο Αλέξανδρος Ράπτης.

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στο «τριφύλλι» ο Ράπτης!

Παναθηναϊκός και Αλέξανδρος Ράπτης, συμφώνησαν και θα πορευθούν μαζί και τη νέα σεζόν, με τον Έλληνα άσο να παραμένει στο «τριφύλλι», απορρίπτοντας οποιαδήποτε άλλη πρόταση.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη και ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα συζητήσεων, είδαν τον παίκτη να απαντά θετικά στην πρόταση για επέκταση της συνεργασίας του και με αυτόν τον τρόπο, μπαίνει αίσιο τέλος στην υπόθεση παραμονής του Ράπτη στο «τριφύλλι».

Ο Αλέξανδρος Ράπτης θα επιστρέψει στη φυσική του θέση και μαζί με τους Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο και Θανάση Πρωτοψάλτη που επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, θα συνθέσουν μια τριάδα-αφρόκρεμα του ελληνικού βόλεϊ, με σκοπό να επιστρέψει το «τριφύλλι» στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά και να διακριθεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Challenge Cup.

«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη
«Βραχυκύκλωμα» στο Μετς για τον Παναθηναϊκό και η πρόκριση θα κριθεί στη Θεσσαλονίκη 1.930 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό μετά και την παραμονή του Ράπτη, που είχα θέσει ως προτεραιότητα, θα κοιτάξουν να καλύψουν και τα υπόλοιπα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, ενώ όπου κριθεί θα γίνουν και οι απαραίτητες υπερβάσεις για να είναι το «τριφύλλι» ο απόλυτος πρωταγωνιστής και τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...