ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η υπόσχεση του Ράπτη στον Πανταλέοντα και το «όχι» στον Ολυμπιακό που έδινε τα τριπλά λεφτά!

Ο Αλέξανδρος Ράπτης τήρησε την υπόσχεση του στον Σωτήρη Πανταλέοντα, ενώ λίγες μέρες πριν απέρριψε πρόταση με τα τριπλάσια λεφτά από τον Ολυμπιακό!

Ο Αλέξανδρος Ράπτης θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, γεγονός που οφείλεται κατά πολύ στον Σωτήρη Πανταλέων και στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Παναθηναϊκός: Η ελεύση «Κάλμα» φέρνει και αλλαγές στο ρόστερ
Παναθηναϊκός: Η ελεύση «Κάλμα» φέρνει και αλλαγές στο ρόστερ 6.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ράπτης πριν από περίπου 15 μέρες συναντήθηκε με τον νέο αθλητικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Πανταλέων. Ο Πανταλέων του μετέφερε την επιθυμία της ομάδας να μείνει και τη νέα σεζόν. Από την πλευρά του ο Ράπτης τόνισε ότι έχει στο μυαλό του το εξωτερικό, αλλά του έδωσε την υπόσχεση ότι αν μείνει στην Ελλάδα θα το κάνει για το «τριφύλλι».

Μόλις λίγες μέρες αφότου μίλησε με τον Πανταλέων, τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός και του έδωσε τα τριπλάσια χρήματα για να τον κάνει δικό του. Ο νεαρός απάντησε ευγενικά ότι δεν θέλει και χθες συμφώνησε για να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Ο Αλέξανδρος Ράπτης απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι η ευτυχία και η επαγγελματική καταξίωση είναι σημαντικότερη από τα χρήματα, πράγμα το οποίο είχε αναφέρει και σε συνέντευξη του πριν από ένα περίπου χρόνο.

Πέρασε σαν… σίφουνας από τη Νορβηγία και είναι με το ένα πόδι στους «8»!
Πέρασε σαν… σίφουνας από τη Νορβηγία και είναι με το ένα πόδι στους «8»! 2.144 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

HIGHLIGHTS

close