ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η υπόσχεση του Ράπτη στον Πανταλέοντα και το «όχι» στον Ολυμπιακό που έδινε τα τριπλά λεφτά!

Ο Αλέξανδρος Ράπτης τήρησε την υπόσχεση του στον Σωτήρη Πανταλέοντα, ενώ λίγες μέρες πριν απέρριψε πρόταση με τα τριπλάσια λεφτά από τον Ολυμπιακό!

Η υπόσχεση του Ράπτη στον Πανταλέοντα και το «όχι» στον Ολυμπιακό που έδινε τα τριπλά λεφτά!

Ο Αλέξανδρος Ράπτης θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και τη νέα σεζόν, γεγονός που οφείλεται κατά πολύ στον Σωτήρη Πανταλέων και στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Ο Ράπτης πριν από περίπου 15 μέρες συναντήθηκε με τον νέο αθλητικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Σωτήρη Πανταλέων. Ο Πανταλέων του μετέφερε την επιθυμία της ομάδας να μείνει και τη νέα σεζόν. Από την πλευρά του ο Ράπτης τόνισε ότι έχει στο μυαλό του το εξωτερικό, αλλά του έδωσε την υπόσχεση ότι αν μείνει στην Ελλάδα θα το κάνει για το «τριφύλλι».

Μόλις λίγες μέρες αφότου μίλησε με τον Πανταλέων, τον προσέγγισε ο Ολυμπιακός και του έδωσε τα τριπλάσια χρήματα για να τον κάνει δικό του. Ο νεαρός απάντησε ευγενικά ότι δεν θέλει και χθες συμφώνησε για να παραμείνει στο «τριφύλλι».

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 110 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αλέξανδρος Ράπτης απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι η ευτυχία και η επαγγελματική καταξίωση είναι σημαντικότερη από τα χρήματα, πράγμα το οποίο είχε αναφέρει και σε συνέντευξη του πριν από ένα περίπου χρόνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.